Carrière maken als cyber security specialist

Cyber security specialisten zijn erg gewild. De vraag is groter dan het aanbod. Daar doen wij iets mee. Je krijgt via OptiSec de ongekende kans om je carrière als cyber security specialist een dikke boost of glansrijke start te geven!

Schrijf je in en geef je carrière als cyber security specialist een boost!

Groot netwerk

OptiSec kent een aantrekkelijk netwerk met interessante werkgevers

Extra training

Indien nodig vullen wij je kennis aan via de trainingen van OptiSec

Goede connectie

Duurzame oplossingen waar jij en de werkgever blij mee zijn

Sneller ontwikkelen als professional

OptiSec helpt cyberprofessionals om de juiste werkgever te vinden. En dat doen we op onze eigen manier. Zo vragen wij jouw nieuwe werkgever geen hoge fee, zoals de standaard manier van recruitment, maar zetten we vooral in op extra persoonlijk opleidingsbudget voor jou. Daardoor ontwikkel je je sneller als professional en ben jij nog interessanter voor de organisatie.

Hoe werkt het?

  • Vul het inschrijfformulier in

  • Wij nemen contact met je op

  • Wij zoeken een geschikte werkgever voor jou

  • Indien nodig zorgen, in overleg met de werkgever, voor aanvullende trainingen via OptiSec

  • Jij hebt een waardevolle stap gemaakt in je carrière als cyber security specialist

Voordelen van cyber security specialist zijn

Cyber security specialist is een gave, uitdagende en afwisselende baan met veel potentieel voor een lange en goedbetaalde carrière. Er is momenteel veel vraag naar cyber security specialisten.

Eenmaal gestart als cyber security specialist, dan gaat er een wereld voor je open. Het topic is 'hot' en met continue nieuwe cyber-bedreigingen zal de vraag naar specialisten alleen maar toenemen. 

Omscholing of verder verdiepen in de materie is dus een geweldige kans op een goed verdienende en succesvolle carrière met veel voldoening.

Over ons

OptiSec is gestart door het tekort in Nederland aan kwalitatief goede trainingen, waarbij onze visie is dat er altijd een trainer staat die vanuit praktijk kan praten, boven de stof staat en de cursist echt als mens gaat behandelen. Geen slides oplezen, maar zorgen dat jij echt de kennis krijgt. Wij willen trainingen met de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs neerzetten en dat is goed terug te zien in onze prijsstelling. Er is geen enkele andere opleider in Nederland zoals OptiSec.

OptiSec is gestart door security specialisten voor (toekomstige) security specialisten!

Onze trainingsaanbod

OptiSec biedt internationaal erkende trainingen aan tot unieke in-house ontwikkelde trainingen

Contact

Optisec.nl
Pelmolenlaan 16-18
3447 GW Woerden
KVK 88771296