?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content

OptiSec is een EC-Council Accredited Training Center

EC-Council Accredited Training Center

Niet alleen is OptiSec een ATC, maar werden we begin 2024 uitgeroepen tot ATC Best New Comer of 2023! Een bijzondere award die wordt uitgereikt op basis van onder andere cursistrecensies, slagingspercentage en meer. Trots!

OptiSec Cyber Security Trainingen Lentedeals

Het huidige EC-Council trainingsaanbod bij OptiSec

Certified Ethical Hacker v12 (CEH)

De training Certified Ethical Hacker is ideaal als jij een functie hebt of wilt in de richting van cyber security. Je leert de meest voorkomende aanvallen te herkennen, je begrijpt de werkwijze daarin en kan daarbij bedenken hoe deze toe te passen of juist te stoppen in jouw organisatie.

CEH Master
Preparation

De training Certified Ethical Hacker Master Preparation is het praktische vervolg op de CEH-training. In twee dagen gaan we praktisch aan de slag op realistische labomgevingen.

Onze CEH-cursisten krijgen een mooie korting op deze training.

EC-Council Certified Incident Handler (ECIH)

Tijdens de training ECIH leer je omgaan met incidenten op het gebied van netwerk, e-mail, web application, cloud, malware en zelfs insider threats. Je leert hoe te handelen tijdens een incident en welke best practices passen bij elk incident. De ECIH-certificering is internationaal erkend en waardevol voor elke (security) professional.

Certified SOC Analyst (CSA)

CSA is de perfecte training voor wanneer jij wilt werken als SOC-Analyst. Deze training geeft jou alle kennis om in de wereld van het Security Operation Center te stappen. Mis je de voorkennis voor deze training? Geen probleem, je mag gratis aansluiten bij onze OSIE-training!

Certified Network Defender v2 (CND)

Na je te certificeren als CND beschik je over diepgaande kennis van cyber security op alle aspecten waar organisaties mee te maken krijgen. Je kan de security principes van Defense-in-Depth toepassen en daarmee wordt je een waardevolle toevoegen voor elke organisatie

Volg je EC-Council training bij OptiSeC

  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.7

  • Kleine klassen, maximale aandacht

  • Vakervaren trainers met 20+ jaar ervaring

  • Complete trainingen, scherpe prijzen

  • Internationaal erkend trainingscentrum
beste%20nieuwe%20cyber%20security%20trainer%20van%202023%20s%20icon-91145d3e

Best Newcomer of 2023

EC-Council Accredited

EC-Council Accredited

ISC2 Official Training Partner

ISC2 Official Training Partner

ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 gecertificeerd

OptiSec logo