OptiSec is een EC-Council accredited training center

EC-Council is werelds grootste technische cyber security certificatie organisatie. EC-Council opereert in 145 landen en heeft wereldwijd meer dan 200.000 information security professionals gecertificeerd.

Waarom een erkende EC-Council training via Optisec volgen?

20+ jaar ervaring

Les van ervaren experts op hun eigen vakgebied

Prijsgarantie

Altijd concurrende of de scherpste prijs van Nederland

Slagingsgarantie

Niet gecertificeerd? Dan gratis opnieuw de training volgen

Het huidige EC-Council trainingsaanbod bij OptiSec

Certified Ethical Hacker v12

De training Certified Ethical Hacker is ideaal als jij een functie hebt of wilt in de richting van cyber security. Je leert de meest voorkomende aanvallen te herkennen, je begrijpt de werkwijze daarin en kan daarbij bedenken hoe deze toe te passen of juist te stoppen in jouw organisatie.

Certified Network Defender v2

Na je te certificeren als CND beschik je over diepgaande kennis van cyber security op alle aspecten waar organisaties mee te maken krijgen. Je kan de security principes van Defense-in-Depth toepassen en daarmee wordt je een waardevolle toevoegen voor elke organisatie

Certified SOC Analyst


CSA is de perfecte training voor wanneer jij wilt werken als SOC-Analyst. Deze training geeft jou alle kennis om in de wereld van het Security Operation Center te stappen. Mis je de voorkennis voor deze training? Geen probleem, je mag gratis aansluiten bij onze OSIE-training!


OptiSec is EC-Council accredited training center

Over ons

OptiSec is gestart door het tekort in Nederland aan kwalitatief goede trainingen, waarbij onze visie is dat er altijd een trainer staat die vanuit praktijk kan praten, boven de stof staat en de cursist echt als mens gaat behandelen. Geen slides oplezen, maar zorgen dat jij echt de kennis krijgt. Wij willen trainingen met de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs neerzetten en dat is goed terug te zien in onze prijsstelling. Er is geen enkele andere opleider in Nederland zoals OptiSec.

OptiSec is gestart door security specialisten voor (toekomstige) security specialisten!

Onze trainingsaanbod

OptiSec biedt internationaal erkende trainingen aan tot unieke in-house ontwikkelde trainingen

Contact

Optisec.nl
Pelmolenlaan 16-18
3447 GW Woerden
KVK 88771296