Skip to main content

OptiSec is een EC-Council Accredited Training Center

EC-Council is werelds grootste technische cyber security certificatie organisatie. EC-Council opereert in 145 landen en heeft wereldwijd meer dan 200.000 information security professionals gecertificeerd.

Het huidige EC-Council trainingsaanbod bij OptiSec

Certified Ethical Hacker v12 (CEH)

De training Certified Ethical Hacker is ideaal als jij een functie hebt of wilt in de richting van cyber security. Je leert de meest voorkomende aanvallen te herkennen, je begrijpt de werkwijze daarin en kan daarbij bedenken hoe deze toe te passen of juist te stoppen in jouw organisatie.

CEH Master
Preparation

De training Certified Ethical Hacker Master Preparation is het praktische vervolg op de CEH-training. In twee dagen gaan we praktisch aan de slag op realistische labomgevingen.

Onze CEH-cursisten krijgen een mooie korting op deze training.

Certified SOC Analyst (CSA)

CSA is de perfecte training voor wanneer jij wilt werken als SOC-Analyst. Deze training geeft jou alle kennis om in de wereld van het Security Operation Center te stappen. Mis je de voorkennis voor deze training? Geen probleem, je mag gratis aansluiten bij onze OSIE-training!

Certified Network Defender v2 (CND)

Na je te certificeren als CND beschik je over diepgaande kennis van cyber security op alle aspecten waar organisaties mee te maken krijgen. Je kan de security principes van Defense-in-Depth toepassen en daarmee wordt je een waardevolle toevoegen voor elke organisatie

Volg je EC-Council training bij OptiSeC

  • Gemiddeld beoordeeld met een 9.9

  • Kleine klassen, maximale aandacht

  • Vakervaren trainers met 20+ jaar ervaring

  • Complete trainingen, scherpe prijzen

  • Internationaal erkend trainingscentrum

EC-Council Accredited

(ISC)2 Official Training Partner

ISO 9001 gecertificeerd