OptiSec is erkend partner van (ISC)2

Als internationaal, non-profit organisatie, is (ISC)² een toonaangevend leider op het gebied van informatiebeveiliging. De (ISC)² certificeringen worden internationaal erkend en helpt professionals hun niveau te bewijzen.

Waarom een (ISC)2 training via Optisec volgen?

20+ jaar ervaring

Les van ervaren experts op hun eigen vakgebied

Prijsgarantie

Altijd concurrende of de scherpste prijs van Nederland

Slagingsgarantie

Niet gecertificeerd? Dan gratis opnieuw de training volgen

Het huidige (ISC)2 trainingsaanbod bij OptiSec

Certified Information Systems Security Professional

Het CISSP-certificaat toont aan dat jij de acht domeinen beheerst welke onder CISSP vallen. Van governance tot aan software developement security. Voor nagenoeg elke functie binnen het IT-landschap waar je met security mee in aanraking komt wordt vandaag de dag CISSP gevraagd.

Certified Cloud Security Professional

Een ideale training om als cloud security specialist erkend te worden. De CCSP-training geeft diepgaande kennis over de security aspecten van cloud. De combinatie CISSP en CCSP geeft toegang tot vele functies en maakt jou dan ook echt onderscheidend op de markt.


OptiSec is officeel training partner van (ISC)2

Over ons

OptiSec is gestart door het tekort in Nederland aan kwalitatief goede trainingen, waarbij onze visie is dat er altijd een trainer staat die vanuit praktijk kan praten, boven de stof staat en de cursist echt als mens gaat behandelen. Geen slides oplezen, maar zorgen dat jij echt de kennis krijgt. Wij willen trainingen met de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs neerzetten en dat is goed terug te zien in onze prijsstelling. Er is geen enkele andere opleider in Nederland zoals OptiSec.

OptiSec is gestart door security specialisten voor (toekomstige) security specialisten!

Onze trainingsaanbod

OptiSec biedt internationaal erkende trainingen aan tot unieke in-house ontwikkelde trainingen

Contact

Optisec.nl
Pompmolenlaan 7
3447 GK Woerden
KVK 88771296