?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content

OptiSec is een ISC2 Official Training Partner

Als erkend partner mag OptiSec officieel trainingen geven van ISC2. Erkende trainingen bieden de zekerheid van een wereldwijd erkende organisatie op gebied van cybersecurity.

Helemaal uniek aan onze ISC2 trainigen is dat wij lagere prijzen hanteren dan de zelfs niet-erkende trainingen van de concurrent. Dubbel voordeel voor jou dus!

OptiSec is een erkend ISC2 Partner

Voordeel van een erkende ISC2 training bij OptiSec

 • Lagere prijs dan zelfs niet-erkende ISC2 trainingen in Nederland

 • Erkende & vakervaren trainers met 20+ jaar ervaring

 • Officieel ISC2 cursusmateriaal en licentie

 • Perfecte aansluiting op het officiële examen

 • Kleine klassen, maximale aandacht

 • Complete en luxe verzorgde trainingen

 • Gemiddeld beoordeeld met een bijna perfecte 10

Meer weten over ISC2

Als internationaal, non-profit organisatie, is ISC2 een toonaangevend leider op het gebied van informatiebeveiliging. De ISC2 certificeringen worden internationaal erkend en helpt professionals hun niveau te bewijzen.

Het huidige ISC2 trainingsaanbod bij OptiSec

Certified in Cybersecurity (CC)

Met het officiële certificaat Certified in Cybersecurity van ISC2 toon je direct aan alle begrippen waarop informatiebeveiliging gebouwd is goed te begrijpen. Certified in Cybersecurity is een snel opkomend certificaat waarvan bedrijven steeds vaker de waarde ervan begrijpen. Met het certificaat vergroot jij jouw kansen op de arbeidsmarkt direct.

Certified Information Systems Security Professional
(CISSP)

Het CISSP-certificaat toont aan dat jij de acht domeinen beheerst welke onder CISSP vallen. Van governance tot aan software developement security. Voor nagenoeg elke functie binnen het IT-landschap waar je met security mee in aanraking komt wordt vandaag de dag CISSP gevraagd.

Certified Information Systems Security Professional (CISSP) English

The CISSP certificate shows that you have mastered the eight domains under CISSP. From governance to software development security.

Today, CISSP is appreciated for almost every position within the IT landscape that comes into contact with security.

Certified Cloud Security Professional (CCSP)

Een ideale training om als cloud security specialist erkend te worden. De CCSP-training geeft diepgaande kennis over de security aspecten van cloud. De combinatie CISSP en CCSP geeft toegang tot vele functies en maakt jou dan ook echt onderscheidend op de markt.

Gemiddeld beoordeeld met een bijna perfecte 10


 • Didier B.

  "Een persoonlijke aanpak tijdens een leerzame cursus. Ik heb erg genoten van de locatie en voorzieningen, maar vooral over de gestructureerde uitleg bij de stof die gepresenteerd werd. Ondanks dat de verplichte inhoud soms droog kon zijn, wist Ferry er altijd een draai en praktische toepassing bij te halen waardoor het geheel ging leven. Vooral de vertaling van theorie naar praktijk zorgde voor motivatie om aandachtig te blijven en persoonlijke interesse en nieuwsgierigheid te prikkelen."
  10 / 10
 • Richard F.

  "Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor Training Center Optisec en de fantastische ervaring die ik heb gehad tijdens mijn (ISC)² CISSP-training bij hen. Deze training heeft mijn verwachtingen overtroffen en heeft een enorme impact gehad op mijn kennis en vaardigheden op het gebied van informatiebeveiliging."
  10 / 10
 • Elias S.

  "De training was enorm goed in elkaar gezet, er was ruimte voor vragen en de trainer gaf op een leuke, interactieve wijze de training waardoor het makkelijk te begrijpen was. De faciliteiten waren top en het was enorm fijn dat er ook persoonlijke begeleiding was. Al met al een hele goede training waar inhoud heel makkelijk overgebracht werd icm praktijkervaring van de trainer. Zeker aan te raden!" -
  10 / 10
  OptiSec logo