?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content
OptiSec werkt samen met betrouwbare partners

Aanvullende cybersecurity diensten

Naast goed opgeleid personeel moet het bedrijf ook op andere manieren beveiligd worden. OptiSec biedt naast onze erkende en bekroonde trainingen ook andere cybersecuritydiensten aan met dezelfde aandacht en kwaliteit zoals je van ons gewend bent.

Aanvullende cybersecurity diensten

Versterk je cybersecurity met onderstaande diensten

Wil je personeel opleiden? Bekijk dan onze cybersecuritytrainingen.


Capture The Flag

Zoek je een leuke, maar zeer waardevol event om te bouwen aan security? Tijdens een CTF vergroot je de hackingskills van het team, bouw je aan een hechter team en creëer je inzichten voor zowel de medewerker als de organisatie. Een CTF event is niet alleen leuk om te doen, maar draagt ook bij aan het verbeteren van de security van de organisatie. Een waardevolle toevoeging met vele 'winsten'.

Pentest laten uitvoeren

Zoek je meer zekerheid omtrent de veiligheid van je systemen en het identificeren van potentiële risico's? Een pentest biedt uitkomst! Deze grondige analyse is een betrouwbare methode om de beveiliging van jouw organisatie te beoordelen en eventuele kwetsbaarheden aan het licht te brengen, waardoor je proactief kunt handelen tegen mogelijke bedreigingen.

Wifi-Bluetooth audit

Met de adoptie van draadloze netwerken is de vraag naar het auditen van wifi-netwerken aanzienlijk toegenomen. Een inadequaat beveiligde configuratie maakt deze netwerken uiterst kwetsbaar, waardoor aanvallers op afstand toegang kunnen krijgen en deze kunnen misbruiken. Zelfs een aanvaller die simpelweg met zijn auto naast het pand staat, kan toegang krijgen tot het netwerk.

Cybersecurity Volwassenheid Assessment

In welke cybersecurity bewustzijnsfase zit jouw organisatie? Als organisatie is het van groot belang om de cybersecurity bewustzijnsfasen en aspecten te begrijpen om jouw cyberbeveiligingsstrategie effectief te ontwikkelen en te implementeren. Met een cybersecurity volwassenheid Assesment weet je waar je staat en wat er moet gebeuren.

Awareness as a Service

De frequentie van cyberaanvallen blijft gestaag toenemen, waardoor het risico op een aanval steeds groter wordt. De voortdurende evolutie van cyberaanvallen naar meer geavanceerde en geraffineerde vormen benadrukt het belang van voortdurende verhoging van het bewustzijn omtrent cybersecurity. Met deze service houden we alle werknemers bewust van de gevaren.

Emergency Response Plan (ERP)

Een ERP-begeleidingsprogramma is een gestructureerd proces voor het opstellen, implementeren en verbeteren van een ERP. Het hoofddoel van het programma is om te zorgen dat jouw organisatie goed voorbereid is op noodsituaties en in staat is om snel en doeltreffend te reageren om de schade te beperken, de veiligheid van medewerkers te waarborgen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Cybersecurity Calamiteiten oefening

Een cybersecurity calamiteitenoefening is een vooraf geplande en gestructureerde oefening die is ontworpen om de reactie van een organisatie op een cybersecurity-incident te testen, te evalueren en te verbeteren. Het simuleert een echte cyberaanval of een andere vorm van cybersecurity-calamiteit en test verschillende aspecten van de organisatie en haar betrokken teams.

Partner worden van OptiSec?

Wil je partner worden van OptiSec?

Wil je ons spreken?

Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

optisec_logo_y-570152a5