?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content

Redenen om voor OptiSec te kiezen

Wij ontvangen gemiddeld al een bijna perfecte 10 van onze cursisten, en OptiSec doet en blijft er alles aan doen om onze dienstverlening te blijven verbeteren. Een bijna perfecte 10 betekent ruimte voor verbetering, toch?

Wil je weten waarom wij zo goed beoordeeld worden en waarom jij ook een cybersecuritytraining via OptiSec wilt volgen? Lees alle redenen op deze pagina!

OptiSec beoordeeld met een 9.8

10 redenen waarom jij bij OptiSec wilt trainen

Je kiest niet zomaar een trainingscentrum voor je cybersecuritytraining. Bij OptiSec staat de cursist centraal en zorgen wij ervoor dat jij alles uit de training haalt. Voor, tijdens en na de training staan we voor je klaar!

1. Kwaliteit van de trainingen

Internationaal erkend trainingscentrum

Geloof ons niet op ons woord, maar kijk vooral naar onze erkenningen. Wij zijn erkend partner van EC-Council en ISC2, officieel ISO9001 gecertificeerd en uitgeroepen tot Best New ATC 2023. Daarnaast liegen onze reviews er niet om. Met een bijna perfecte score laten we zien dat we doen wat we beloven.

2. Praktijkgerichte trainingen

Wij zetten graag die extra stap voor jou

Onze trainingen zijn zowel examengericht als praktijkgericht. En wij zetten ons er ook voor in om met onze partners de discussie aan te gaan wat vandaag de dag nog wel en niet examenwaardig zou moeten zijn. Je leert dus wat je nodig hebt om je werk goed en gecertificeerd in de praktijk toe te passen! En dat kan omdat onze trainers ruime werkervaring in het vak hebben.

3. Persoonlijke aandacht

Aandacht voor jouw vragen en niveau

Hoeveel jij opsteekt van een training hangt af van verschillende factoren. Persoonlijke aandacht en tijd om je vragen te stellen is daar een belangrijke van. Doordat we bewust kleine klassen hanteren, ontstaat er ruimte voor vragen en discussie. Zo leren we zelfs van elkaar tijdens een training. En dat is waardevol omdat we allemaal andere ervaringen meebrengen.

4. Geen papieren tijgers

Ervaren trainers met een bewezen trackrecord

Als je training volgt wil je er zeker van zijn dat theorie matched met de praktijk. Door de bewezen trackrecords van onze trainers, weten we waar theorie en praktijk van elkaar verschillen. We hebben het allemaal zelf ervaren, toegepast en zodoende geven we jou de lessen en valkuilen mee die wij geleerd hebben. Dat scheelt.

5. Duurzame relaties

Voor, tijdens en na de training staan we voor je klaar
Op het moment dat jij voor ons kiest, dan kiezen wij ook voor jou. Wij staan achter onze cursisten. Zodra jij die commitment aangaat, waarderen wij dat enorm en zullen wij voor, tijdens en na trainingen bereikbaar zijn voor je vragen. En we helpen je dan ook graag.

6. Meer voor minder

Onze beloning ligt ook in de connectie
Een training volgen is niet goedkoop, net als een training geven. Maar we doen er alles aan om scherp in de prijzen te zitten. Je ziet als je een beetje onderzoek doet dat we echt laag met onze prijzen zitten, en dat zullen we niet veranderen. Dus naast erkende en praktijkgerichte trainingen, veel aandacht en een partij om op terug te vallen, hanteren wij zeer scherpe prijzen.

7. Plezier en enthousiasme

Cybersecurity; het gaafste vak in de wereld
Ooit wel eens een training gevolgd waar de trainer zich hard maakt om snel klaar te zijn en het record slides-doorklikken te verbeteren? Bij OptiSec houden we ervan om een goede afwisseling van leren, discussie en plezier te creëren. Omdat jij op die manier scherp blijft, meer onthoud en wij gewoon enthousiast zijn om iets te vertellen over het vak.

8. Goodies waar je iets aan hebt

Leuk voor thuis
Bij binnenkomst ligt je welkomstpakket klaar. Leuke goodies van goede kwaliteit, waar je ook echt iets aan hebt! Dus niet alleen maar een kans voor ons om een OptiSec logo op te printen, maar items die je dagelijks gebruikt en niet zomaar uit elkaar vallen.

9. Overdracht van kennis

Daar draait het uiteindelijk ook om

Uiteraard vergeten we niet waarvoor je komt. Na de training ga je gegarandeerd weg met nieuwe inzichten, nieuwe kennis en nieuwe skills. Je bent gegroeid als professional en je hebt een vraagbaak voor het leven erbij gekregen. Onze trainers zijn ervaren in lesgeven en didactisch geschoold om de kennis die zij bezitten op een goede manier over te dragen. Dat is een vak op zich.

10. Geweldige catering

Leren kost energie
Elke dag staat er een andere lunch voor je klaar. Luxe broodjes, soep en we gaan zelfs uit eten bij een gezellige foodhall. En daarnaast heb je beschikking over koffie, thee, water, frisdrank, fruit, koek, chocola, snoep, etc.

Dankzij ons team is het mogelijk!

Wie zitten er in het OptiSec team? Met elkaar zetten we ons in om jou de beste ervaring mee te geven en een positieve verandering teweeg te brengen in jouw arrière als cybersecurityspecialist!
EC-Council Accredited

EC-Council Accredited

ISC2 Official Training Partner

ISC2 Official Training Partner

ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 gecertificeerd

Gemiddeld een bijna perfecte 10!


 • Didier B.

  "Een persoonlijke aanpak tijdens een leerzame cursus. Ik heb erg genoten van de locatie en voorzieningen, maar vooral over de gestructureerde uitleg bij de stof die gepresenteerd werd. Ondanks dat de verplichte inhoud soms droog kon zijn, wist Ferry er altijd een draai en praktische toepassing bij te halen waardoor het geheel ging leven. Vooral de vertaling van theorie naar praktijk zorgde voor motivatie om aandachtig te blijven en persoonlijke interesse en nieuwsgierigheid te prikkelen."
  10 / 10
 • Richard F.

  "Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor Training Center Optisec en de fantastische ervaring die ik heb gehad tijdens mijn (ISC)² CISSP-training bij hen. Deze training heeft mijn verwachtingen overtroffen en heeft een enorme impact gehad op mijn kennis en vaardigheden op het gebied van informatiebeveiliging."
  10 / 10
 • Elias S.

  "De training was enorm goed in elkaar gezet, er was ruimte voor vragen en de trainer gaf op een leuke, interactieve wijze de training waardoor het makkelijk te begrijpen was. De faciliteiten waren top en het was enorm fijn dat er ook persoonlijke begeleiding was. Al met al een hele goede training waar inhoud heel makkelijk overgebracht werd icm praktijkervaring van de trainer. Zeker aan te raden!" -
  10 / 10

  Wat kunnen wij voor je doen?

  Bekijk onze trainingen of neem contact op als je vragen hebt of vrijblijvend advies nodig hebt. We staan voor je klaar!