Cyber security opleidingen

Kies voor de officieel erkende
cyber security opleidingen van OptiSec

Gecertificeerd opleidingscentrum

Erkend trainingspartner van
EC-Council en (ISC)2

Hoogste kwaliteit opleidingen

Internationaal erkende trainingen door vakervaren professionals

Scherpe prijzen

Officiele trainingen voor de laagste prijzen in Nederland

Cyber security opleidingen vanuit OptiSec

Er zijn talloze opleidingen op het gebied van cyber security. Vanuit OptiSec bieden we onderstaande opleidingen aan.

Gebruik de filter om jouw training snel te kunnen vinden!

Certified Information Security Manager (CISM)

De training Certified Information Security Manager is ideaal als jij een functie hebt of wilt in de richting van security management. Je leert de aspecten van governance en risicobeheersing, we kijken naar het securityprogramma, incidentmanagement en continuiteit binnen de organisatie.

Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

Het CISSP-certificaat toont aan dat jij de acht domeinen beheerst welke onder CISSP vallen. Van governance tot aan software developement security. Voor nagenoeg elke functie binnen het IT-landschap waar je met security mee in aanraking komt wordt vandaag de dag CISSP gevraagd.

Certified Cloud Security Professional (CCSP)

Een ideale training om als cloud security specialist erkend te worden. De CCSP-training geeft diepgaande kennis over de security aspecten van cloud. De combinatie CISSP en CCSP geeft toegang tot vele functies en maakt jou dan ook echt onderscheidend op de markt.

Certified Ethical Hacker v12 (CEH)

De training Certified Ethical Hacker is ideaal als jij een functie hebt of wilt in de richting van cyber security. Je leert de meest voorkomende aanvallen te herkennen, je begrijpt de werkwijze daarin en kan daarbij bedenken hoe deze toe te passen of juist te stoppen in jouw organisatie.

Certified SOC Analyst (CSA)

CSA is de perfecte training voor wanneer jij wilt werken als SOC-Analyst. Deze training geeft jou alle kennis om in de wereld van het Security Operation Center te stappen. Mis je de voorkennis voor deze training? Geen probleem, je mag gratis aansluiten bij onze OSIE-training!

Certified Network Defender v2 (CND)

Na je te certificeren als CND beschik je over diepgaande kennis van cyber security op alle aspecten waar organisaties mee te maken krijgen. Je kan de security principes van Defense-in-Depth toepassen en daarmee wordt je een waardevolle toevoegen voor elke organisatie

OptiSec IT Essentials (OSIE)

Wil jij de wereld instappen van IT? Tijdens de OSIE-training krijg je praktische- en toepasbare kennis waarmee je elke kant op kan. Deze training is ideaal voor omscholers en echte starters in de IT. Met groot succes hebben wij al menig omscholers geholpen met onze OSIE-training.

OptiSec Hacking Associate (OSHA)

Deze 2-daagse training richt zich vooral op praktijk. Jij krijgt na de theorielessen toegang tot onze praktijkomgeving waarbij je aanvallen uitvoert en inbreekt op diverse systemen. Na deze training kan jij ethisch hacken. OSHA is perfect als aanvulling en/of voorbereiding op CEH.

Les van erkende en vakervaren docenten

Onze docenten zijn experts op het gebied van cyber security en hebben jarenlange ervaring in het werken met lokale tot en met internationale organisaties. Zij staan boven de stof, nemen jarenlange werkervaring mee en zijn didactisch onderlegd om trainingen effectief, interactief en professioneel te brengen. 

Robin

Training: CEH

De training CEH was ontzettend tof. Veel geleerd en de week is voorbij gevlogen. Naast ontzettend waardevol was de week ontzettend leuk en ook nog eens mijn examen in 1x gehaald! De afwisseling tussen de iLabs, praktijkvoorbeelden en theorie heeft het voor mij een makkelijke training gemaakt, waarbij de stof toch best pittig was. Ik had niet verwacht dat moeilijke materie zo makkelijk gemaakt kon worden. Complimenten!

Ben

Training: CISSP

Na het volgen van de training CISSP is mijn kennis over informatiebeveiliging vele malen beter geworden. Daar ik dacht een goed beeld te hebben bij informatiebeveiliging is er toch weer een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Ondanks er heel veel informatie in een week wordt gegeven, was het goed te volgen en bleef de training interessant. Optisec is voor mij een verademing op de markt!

Michelle

Training: CISM

Met veel plezier heb ik CISM gevolgd bij OptiSec. Een leuke en frisse training die de aspecten van governance begrijpbaar maakt. Aansluitend heb ik een paar dagen examentraining gedaan (zoals werd aanbevolen) en heb met succes mijn examen afgerond. De training was een perfecte afwisseling tussen informatie ontvangen en discussies voeren over de geleerde materie hoe we deze in de praktijk kunnen toepassen. Het was goed te merken dat de trainer ook alles kon vertalen naar de praktijk wat voor mij de stof begrijpbaar heeft gemaakt.

Veelgestelde
vragen
EC-Council en (ISC)2 erkend; wat zijn de voordelen?

Doordat OptiSec erkend is door zowel EC-Council en (ISC)2, weet jij zeker dat jij opleidingen krijgt die up-to-date zijn, voorzien zijn van officieel cursusmateriaal en dat de docenten officieel erkend zijn op basis van de maatstaven vanuit  EC-Council en (ISC)2. Met andere woorden; geen oude informatie, slechte inhoud of een docent die niet boven de stof staat. 

Waarom zijn jullie cyber security trainingen goedkoper?

Lesgeven en cyber security zijn echte passies van ons. We doen het graag en vinden het leuk om gelijkgestemden te ontmoeten zoals jij om ons netwerk te vergroten! Wij houden onze kosten laag en berekenen dit in positieve zin door naar onze cursisten. Wij willen ons echt onderscheiden door niet meer te berekenen dan wat nodig is.

Waarom moet ik voor OptiSec kiezen voor mijn training?

OptiSec is een internationeel erkend opleidingscentrum. Wij zetten ons in voor de cursist en dat merk je terug tijdens de les. Onze trainers maken elke les interessant. Ze zijn officieel erkend, staan boven de stof en stoppen veel energie in het creëren van een goede sfeer. We bieden minimaal hetzelfde als een ander, maar dan voor minder.

Ik weet niet welke training voor mij het beste is, wat moet ik doen?

Deze vraag krijgen we vaak. Iedereen is uniek en daarom is het goed om te weten wat jouw achtergrond is en welke ambities je hebt. Doe ons gewoon even een belletje of stuur een bericht en we helpen je graag om te kijken welke training het beste bij jou past. Uiteraard adviseren we ook trainingen die we zelf niet geven, maar juist wat echt bij jou past.

Ik wil graag op een andere datum een training volgen, kan dat?

We hebben bij OptiSec een jaarplanning, maar we denken graag mee en zijn flexibel. Wil je dus een training volgen op een andere datum, neem conctact op en we kijken wat mogelijk is. Bij voldoende aanmeldingen starten wij gewoon een extra training. Indien je een groep hebt dan maakt dat het organiseren uiteraard makkelijker.

Ik wil graag bij jullie een training volgen, maar deze staat niet in jullie lijst. Wat nu?

Indien jij graag een andere training wilt volgen, maar deze niet op onze site staat, laat het ons dan weten. Wij ontwikkelen trainingen, wellicht dat jouw training in ontwikkeling staat en snel verschijnt. In dit geval kunnen we je gelijk meenemen in de mogelijkheden!

Erkende cyber security opleidingen

OptiSec is een internationaal erkend cyber security opleidingscentrum. Als één van de weinige opleidingcentra in Nederland zijn wij zowel erkend door EC-Council als door (ISC)2.

EC-Council Accredited

(ISC)2 Official Training Partner

ISO 9001 gecertificeerd

Advies nodig?

Bel vrijblijvend voor een persoonlijk en passend advies!

Wij kunnen je helpen bij richting geven wat goed voor jou is, afhankelijk van jouw ambities. Voel je vrij om ons een belletje te doen en we staan altijd open om te kijken waar we kunnen helpen. Volledig vrijblijvend uiteraard! Zoek je advies om zo effectief aan je carriere en je skills te werken. Neem vrijblijvend contact op en bespreek jouw wensen en doelen. Op basis van jarenlange praktijkervaring en kennis van meerdere disciplines krijg jij het beste advies. Ook kunnen wij uiteraard helpen bij trainingen die wij niet verzorgen. Voor ons gaat het erom dat jij je doelen behaald.

Over ons

OptiSec is gestart door het tekort in Nederland aan kwalitatief goede trainingen, waarbij onze visie is dat er altijd een trainer staat die vanuit praktijk kan praten, boven de stof staat en de cursist echt als mens gaat behandelen. Geen slides oplezen, maar zorgen dat jij echt de kennis krijgt. Wij willen trainingen met de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs neerzetten en dat is goed terug te zien in onze prijsstelling. Er is geen enkele andere opleider in Nederland zoals OptiSec.

OptiSec is gestart door security specialisten voor (toekomstige) security specialisten!

Onze trainingsaanbod

OptiSec biedt internationaal erkende trainingen aan tot unieke in-house ontwikkelde trainingen

Contact

Optisec.nl
Pelmolenlaan 16-18
3447 GW Woerden
KVK 88771296