?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content
Cursisten geven OptiSec een 9.7

Cybersecurity trainingen en opleidingen

 • Beoordeeld met een bijna perfecte 10
 • Internationaal erkend trainingscentrum
 • Kleine klassen, maximale aandacht

 • Vakervaren trainers met 20+ jaar ervaring

 • Compleet en luxe verzorgde trainingen

OptiSec cyber security trainingen beoordeeld met een 9,8

Praktijkgerichte cybersecurity trainingen

OptiSec gaat verder dan de theorie en geeft les vanuit de praktijk. Onze trainers staan ver boven de stof door jarenlange ervaring in het werkveld. Zo maken we de trainingen leuker, interessanter en blijft de informatie beter hangen!


Gebruik de filter om jouw training snel te kunnen vinden!

Certified Information Security Manager (CISM)

De training Certified Information Security Manager is ideaal als jij een functie hebt of wilt in de richting van security management. Je leert de aspecten van governance en risicobeheersing, we kijken naar het securityprogramma, incidentmanagement en continuiteit binnen de organisatie.

Certified Information Systems Auditor (CISA)

Als CISA professional laat je zien dat je beschikt over vaardigheden waar ook toonaangevende bedrijven behoefte aan hebben. Voor veel functies als IT-auditor is CISA een veelgevraagd, dan wel verplicht certificaat. CISA is een wereldwijde standaard op gebied van IS/IT auditing, control en security.

Certified in Cybersecurity (CC)

Met het officiële certificaat Certified in Cybersecurity van ISC2 toon je direct aan alle begrippen waarop informatiebeveiliging gebouwd is goed te begrijpen. Certified in Cybersecurity is een snel opkomend certificaat waarvan bedrijven steeds vaker de waarde ervan begrijpen. Met het certificaat vergroot jij jouw kansen op de arbeidsmarkt direct.

Certified Information Systems Security Professional
(CISSP)

Het CISSP-certificaat toont aan dat jij de acht domeinen beheerst welke onder CISSP vallen. Van governance tot aan software developement security. Voor nagenoeg elke functie binnen het IT-landschap waar je met security mee in aanraking komt wordt vandaag de dag CISSP gevraagd.

Systems Security Certified Practitioner (SSCP)

Je wordt ervaren op het gebied van informatiebeveiliging en snapt de structuur van governance. Deze training helpt vooral de operationale IT-professional om security te begrijpen en goed te implementeren. Ook is het waardevol voor de architect om de operationele impact van security te begrijpen en toe te passen.

Certified Information Systems Security Professional (CISSP) English

The CISSP certificate shows that you have mastered the eight domains under CISSP. From governance to software development security.

Today, CISSP is appreciated for almost every position within the IT landscape that comes into contact with security.

Certified Cloud Security Professional (CCSP)

Een ideale training om als cloud security specialist erkend te worden. De CCSP-training geeft diepgaande kennis over de security aspecten van cloud. De combinatie CISSP en CCSP geeft toegang tot vele functies en maakt jou dan ook echt onderscheidend op de markt.

Certified Ethical Hacker v12 (CEH)

De training Certified Ethical Hacker is ideaal als jij een functie hebt of wilt in de richting van cyber security. Je leert de meest voorkomende aanvallen te herkennen, je begrijpt de werkwijze daarin en kan daarbij bedenken hoe deze toe te passen of juist te stoppen in jouw organisatie.

CEH Master
Preparation

De training Certified Ethical Hacker Master Preparation is het praktische vervolg op de CEH-training. In twee dagen gaan we praktisch aan de slag op realistische labomgevingen.

Onze CEH-cursisten krijgen een mooie korting op deze training.

EC-Council Certified Incident Handler (ECIH)

Leer omgaan met incidenten op het gebied van netwerk, e-mail, web application, cloud, malware en zelfs insider threats. Je leert hoe te handelen bij een incident en welke best practices passen. ECIH is internationaal erkend en waardevol voor elke (security) professional.

OptiSec Pentest Professional (OSPP)

Met OSPP gaan we echt de diepte in op het gebied van ethisch hacken. Met OSPP gaan we verder dan OSCP van Offensive Security. Vijf dagen lang ben je je skills als ethisch hacker aan het verfijnen. De training is inclusief OSPP-examen en je bent na de training ook klaar voor het OSCP-examen.

OptiSec Container Security (OSCS)

OSCS is opgezet op basis van diepgaande kennis van de theorie, gecombineerd met de jarenlange ervaringen en observaties op de werkvloer. De training is zeer praktijkgericht opgezet, zodat jij na de training jouw containersecurity naar een hoger niveau kunt tillen.

Certified SOC Analyst (CSA)

CSA is de perfecte training voor wanneer jij wilt werken als SOC-Analyst. Deze training geeft jou alle kennis om in de wereld van het Security Operation Center te stappen. Mis je de voorkennis voor deze training? Geen probleem, je mag gratis aansluiten bij onze OSIE-training!

Certified Network Defender v2 (CND)

Na je te certificeren als CND beschik je over diepgaande kennis van cyber security op alle aspecten waar organisaties mee te maken krijgen. Je kan de security principes van Defense-in-Depth toepassen en daarmee wordt je een waardevolle toevoegen voor elke organisatie

Waarom kies je voor OptiSec?

Wil je weten waarom onze trainingen met een bijna perfecte score beoordeeld worden? Klik dan even op onderstaande button.

Beoordeeld met een bijna perfecte 10!


 • Didier B.

  "Een persoonlijke aanpak tijdens een leerzame cursus. Ik heb erg genoten van de locatie en voorzieningen, maar vooral over de gestructureerde uitleg bij de stof die gepresenteerd werd. Ondanks dat de verplichte inhoud soms droog kon zijn, wist Ferry er altijd een draai en praktische toepassing bij te halen waardoor het geheel ging leven. Vooral de vertaling van theorie naar praktijk zorgde voor motivatie om aandachtig te blijven en persoonlijke interesse en nieuwsgierigheid te prikkelen."
  10 / 10
 • Richard F.

  "Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor Training Center Optisec en de fantastische ervaring die ik heb gehad tijdens mijn (ISC)² CISSP-training bij hen. Deze training heeft mijn verwachtingen overtroffen en heeft een enorme impact gehad op mijn kennis en vaardigheden op het gebied van informatiebeveiliging."
  10 / 10
 • Elias S.

  "De training was enorm goed in elkaar gezet, er was ruimte voor vragen en de trainer gaf op een leuke, interactieve wijze de training waardoor het makkelijk te begrijpen was. De faciliteiten waren top en het was enorm fijn dat er ook persoonlijke begeleiding was. Al met al een hele goede training waar inhoud heel makkelijk overgebracht werd icm praktijkervaring van de trainer. Zeker aan te raden!" -
  10 / 10

  Kwaliteit gegarandeerd!

  EC-Council Accredited

  EC-Council Accredited

  ISC2 Official Training Partner

  ISC2 Official Training Partner

  ISO 9001 gecertificeerd

  ISO 9001 gecertificeerd

  Veelgestelde
  vragen
  Waarom zijn jullie cyber security trainingen goedkoper?

  Lesgeven en cyber security zijn echte passies van ons. We doen het graag en vinden het ook leuk om gelijkgestemden te ontmoeten zoals jij en jou meer kennis en inspiratie bij te brengen. Wij houden onze kosten laag en berekenen dit in positieve zin door naar onze cursisten. Wij onderscheiden ons door niet meer te berekenen dan wat nodig is.

  Waarom moet ik voor OptiSec kiezen voor mijn training?

  Al onze trainers zijn gespecialiseerd in cyber security en begrijpen hoe ze kennis op een goede en effectieve manier moeten overdragen. Verder selecteren we onze trainers op enthousiasme; je moet van je vak houden om anderen te inspireren.

  Ik weet niet welke training voor mij het beste is, wat moet ik doen?

  Deze vraag krijgen we vaak. Iedereen is uniek en daarom is het goed om te weten wat jouw achtergrond is en welke ambities je hebt. Doe ons gewoon even een belletje of stuur een bericht en we helpen je graag om te kijken welke training het beste bij jou past. Uiteraard adviseren we ook trainingen die we zelf niet geven, maar juist wat echt bij jou past.

  Ik wil graag op een andere datum een training volgen, kan dat?

  We hebben bij OptiSec een jaarplanning, maar we denken graag mee en zijn flexibel. Wil je dus een training volgen op een andere datum, neem conctact op en we kijken wat mogelijk is. Bij voldoende aanmeldingen starten wij gewoon een extra training. Indien je een groep hebt dan maakt dat het organiseren uiteraard makkelijker.

  Cybersecurity trainingen gericht op de praktijk

  Onze docenten zijn experts op het gebied van cyber security en hebben jarenlange ervaring opgedaan bij lokale en internationale organisaties. Zij geven op een menselijke manier les

  Waarmee kunnen wij van dienst zijn?

  Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

  optisec_logo_y-570152a5