?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content

Certified Information Systems Auditor (CISA)

 • Tijdelijk van 2099 voor 1699

 • Interactieve training met veel persoonlijke aandacht

 • Les van een ervaren en gecertificeerd professional

 • Materialen en goodies

 • Compleet verzorgd en luxe training

 
CISA Training beoordeeld met een 9.8
Beoordeeld met een 9.7

Erkend trainingscentrum

ISO 9001 gecertificeerd

Volg de Certified Information Systems Auditor bij OptiSec!

De trainer maakt het verschil

Onze trainersselectie stopt niet bij kennis, certificaten en werkervaring. Ze bewijzen vooraf in staat te zijn goede trainingen te geven. De trainer maakt of kraakt een training!

Beoordeeld met
een 9.8

Cursisten geven gemiddeld een 9.8 voor onze trainingen. Als al onze cursisten zo tevreden zijn, wat houdt jou dan nog tegen? Ga voor zeker, kies ook voor OptiSec!

Gericht op praktijk en het examen

Deze geoptimaliseerde CISA-training gaat verder dan alleen de behandeling van de theorie. We kijken naar de praktijk en bereiden je voor op het officiële CISA-examen

En vergeet ook vooral onze lage prijzen niet!

Reserveer direct jouw plek

Nu tijdelijk CISA met hoge korting!
En een persoonlijke bonusvoucher voor 10% korting op onze trainingen, buiten acties om.

Dagen
:
Uur
:
Minuten
:
Seconden

Lestijden zijn van 9.00 uur tot 17.00 uur

LocatieDatumPrijs ex btwPlan je training
Woerden
Volgt

€ 2099,-  € 1699-

Informatie

CISA incompany training

OptiSec biedt de Certified Information Systems Auditor training ook aan als incompany training.
Heb je als organisatie interesse in een CISA incompany training, neem dan contact op via onderstaande button.

Inhoud van de training:

 • We behandelen alle CISA-modules en trainen met examenvragen, zodat je klaar bent voor het examen en een expert bent op gebied van auditing, control & security!

 • Een ervaren professional behandelt de stof tijdens interactieve lessen, met veel persoonlijke aandacht. Door de ervaring van de trainer maken we direct relevante vertalingen naar de praktijk. Zo blijft de stof beter hangen en bieden de lessen naast de verworven kennis, direct toepasbare handvatten aan door praktische tips te delen.

 • En door onze kleine klassen van maximaal acht personen, is er juist ruimte voor persoonlijke vragen, waar we met zijn allen van leren en beter van worden als professional

CISA is interessant voor:

 • IT Auditors

 • IT Audit Directors

 • IT Audit Managers

 • IT Audit Consultants

 • Compliance Directors
 • Risk Managers
 • Privacy Directors
Ferry%20Sol%20Eigenaar%20OptiSec%20wijst%20naar%20-%20geen%20bg-5d0fac26

Wil je het meeste uit jouw investering halen?

Deze training is meer dan de perfecte voorbereiding op het CISA-examen. Je gaat gegarandeerd weg expert kennis op het gebied van auditing. Een must-have in jouw vakgebied!

Na deze CISA training weet je alles over:

Information Systems Audit Process

Je verwerft diepgaande kennis van het Information Systems Audit Process. Je leert risico's te identificeren, beveiligingscontroles te evalueren en de naleving van regelgeving te waarborgen. Deze module omvat strategieën voor het plannen en uitvoeren van effectieve audits, met de nadruk op kritieke aspecten zoals gegevensintegriteit en beschikbaarheid. Je ontwikkelt vaardigheden om organisaties te helpen hun informatiesystemen te optimaliseren, waardoor ze robuuster, veiliger en beter in staat zijn om te voldoen aan industriestandaarden en wettelijke vereisten.

IT Governance and Management
Je ontwikkelt diepgaande inzichten in effectief IT-bestuur en -beheer. Je leert essentiële concepten, zoals het opzetten van IT-governancestructuren, het beheren van IT-processen en het waarborgen van de naleving van regelgeving. Deze module richt zich op het ontwikkelen van jouw capaciteiten om IT-strategieën te aligneren met organisatiedoelen en de waarde van IT-investeringen te maximaliseren. Door het verwerven van kennis op het gebied van IT-governance en -management, ben je in staat organisaties te helpen bij het versterken van hun informatiesystemen en het bevorderen van duurzaam succes.
Information Systems Acquisition, Development and Implementation
Je wordt een expert in het verwerven, ontwikkelen en implementeren van informatiesystemen. Je leert kritisch te evalueren tijdens het acquisitieproces, waarborgt de effectiviteit van ontwikkelingsmethodologieën en borgt een succesvolle implementatie. Deze module richt zich op het begrijpen en toepassen van best practices in elke fase van de levenscyclus van informatiesystemen. Door deze vaardigheden te beheersen, ben je in staat organisaties te ondersteunen bij het bouwen van betrouwbare, veilige en goed presterende informatiesystemen die naadloos aansluiten op hun bedrijfsbehoeften.
Information Systems Operations, Maintenance, and Support
Je krijgt diepgaande kennis over het operationele aspect van informatiesystemen. Je leert effectieve strategieën voor het beheren, onderhouden en ondersteunen van operationele informatiesystemen. De module richt zich op het waarborgen van continue beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens. Door inzicht te krijgen in best practices op het gebied van operations, maintenance en support, ben je in staat organisaties te helpen bij het handhaven van optimale prestaties, het minimaliseren van uitvaltijd en het waarborgen van een effectieve ondersteuningsstructuur voor hun informatiesystemen.
Protection of Information Assets
Verwerf een diepgaand begrip van het beschermen van informatieactiva binnen organisaties. Je leert methoden om informatiebeveiligingsbeleid te ontwikkelen en implementeren, kwetsbaarheden te identificeren en risico's te beheren. Deze module richt zich op het waarborgen van vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie. Door deze module te volgen, ontwikkel je vaardigheden om organisaties te helpen bij het opzetten van robuuste beveiligingsmaatregelen, het detecteren van dreigingen en het effectief reageren op beveiligingsincidenten om de bescherming van informatieassets te waarborgen.
 

10 / 10

Ten eerste was de kwaliteit van de instructeurs bij Optisec werkelijk uitstekend. Ze waren niet alleen zeer deskundig en ervaren, maar ook gepassioneerd en enthousiast over het onderwerp. Hun diepgaande kennis en praktijkervaring zorgden ervoor dat de lesstof tot leven kwam.

Ze slaagden erin om complexe concepten op een begrijpelijke manier over te brengen en creëerden een stimulerende leeromgeving. De instructeur was altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en persoonlijke begeleiding te bieden, waardoor ik me volledig ondersteund voelde gedurende de hele training.

- Richard

Les van een gecertificeerd en ervaren expert

Met een brede achtergrond en opgedane ervaring in meer dan 20 jaar in het werkveld, uitmuntende didactische vaardigheden, weet jouw trainer de kennis op een boeiende manier over te brengen, praktische- en waardevolle voorbeelden mee te geven en wordt jij gedurende de hele training betrokken in de training. 

Je krijgt dus:

 • Een trainer met enorm veel kennis en ervaring

 • Een professionele en interactieve training

 • Theorie- en praktijkvoorbeelden waar je gelijk iets mee kunt

 • Gerichte voorbereiding op het CISA-examen

Heb je specifieke vragen over de training?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We koppelen je direct aan onze CISA-trainer, zodat je in detail je vragen kunt stellen en het juiste antwoord op je vragen krijgt.

Ervaringen met OptiSec

Robin

Training: CEH

De training CEH was ontzettend tof. Veel geleerd en de week is voorbij gevlogen. Naast ontzettend waardevol was de week ontzettend leuk en ook nog eens mijn examen in 1x gehaald! De afwisseling tussen de iLabs, praktijkvoorbeelden en theorie heeft het voor mij een makkelijke training gemaakt, waarbij de stof toch best pittig was. Ik had niet verwacht dat moeilijke materie zo makkelijk gemaakt kon worden. Complimenten!

Ben

Training: CISSP

Na het volgen van de training CISSP is mijn kennis over informatiebeveiliging vele malen beter geworden. Daar ik dacht een goed beeld te hebben bij informatiebeveiliging is er toch weer een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Ondanks er heel veel informatie in een week wordt gegeven, was het goed te volgen en bleef de training interessant. Optisec is voor mij een verademing op de markt!

Michelle

Training: CISM

Met veel plezier heb ik CISM gevolgd bij OptiSec. Een leuke en frisse training die de aspecten van governance begrijpbaar maakt. Aansluitend heb ik een paar dagen examentraining gedaan (zoals werd aanbevolen) en heb met succes mijn examen afgerond. De training was een perfecte afwisseling tussen informatie ontvangen en discussies voeren over de geleerde materie hoe we deze in de praktijk kunnen toepassen. Het was goed te merken dat de trainer ook alles kon vertalen naar de praktijk wat voor mij de stof begrijpbaar heeft gemaakt.

optisec_logo_y-570152a5