?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content

Meer waarde als strategisch partner

Als strategisch partner maakt jouw business gebruik van een relevant netwerk van betrouwbare cybersecurity-professionals.

Vergroot de waarde voor je eigen klant, kom in contact met nieuwe klanten en maak gebruik van relevante expertises in het netwerk. 

  • Makkelijk nieuwe klanten

  • Extra waarde voor bestaande klanten

  • Korting op partners dienstverlening

  • Toegang tot relevant netwerk

Ferry Sol van OptiSec

OptiSec in de basis

OptiSec is een erkend cybersecurity
trainingscentum. Partner van ISC², partner van EC-Council en wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Door onze cursisten worden we met een bijna perfecte 10 beoordeeld. Deze beoordeling krijgen wij niet alleen vanwege kennis, jarenlange ervaring en goed lesgeven. Onze oprechte menselijke verbinding en het feit dat we daadwerkelijk geven om de toekomst en het succes van onze cursisten maakt ons geliefd bij onze contacten.

Maar naast onze eigen expertise en ervaring in het zakenleven, bieden we nog meer voordelen via een strategisch partnership.

EC-Council Accredited

EC-Council Accredited

ISC2 Official Training Partner

ISC2 Official Training Partner

ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 gecertificeerd

Complete Cybersecurity Unit

Als strategisch partner van OptiSec krijg je toegang tot meerdere specialisten in het cybersecurityspectrum. Partners die aanvullende diensten leveren en dezelfde mate van betrouwbaarheid en bekwaambaarheid bieden. Een meerwaarde voor elkaar en elkaars klanten!

Voordelen voor strategische partners

Korting op diensten

Maak gebruik van elkaars diensten en producten met aantrekkelijke korting. We creëren een samenwerking waarin we van elkaars expertise profiteren.

Referall programma

Biedt extra diensten aan via partners. Geef korting via het referall programma en maak daarmee jouw service-aanbod nog aantrekkelijker.

Meer waarde voor klant

Naast je eigen dienstverlening heb je beschikking over betrouwbare partners met professionele, aanvullende diensten tegen gereduceerd tarief.

Betrouwbare partners

Maak deel uit van een netwerk van betrouwbare diensten. Korte lijntjes, kortingen en betrouwbare dienstverlening staan voor je klaar.

Deel van groter netwerk

Partners bieden elkaar meer dan dienstverlening en korting. Een goed netwerk zorgt voor zichtbaarheid, aanbevelingen en relevante prospects. 

Events en sessies

Creër verbinding en vertrouwen bij jouw doelgroep door professionele events en sessies. Samen met partners worden opties alleen maar interessanter.

Sparren over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op.

Wie zijn de mensen bij OptiSec?

Maak kennis met ons geweldige team!

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Wil je meer weten over de voordelen van een strategisch partnership?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.