?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content

Expert Container Security Training (OSCS)

 • Laagste prijs van Nederland

 • Interactieve training met veel persoonlijke aandacht

 • Les van een ervaren en erkende security professional

 • Direct toepasbare kennis en strategieën

 • Compleet verzorgd en luxe training

 
OptiSec Container Securitytraining beoordeeld met een 9.8

Beoordeeld met een 9.8

Erkend trainingscentrum

ISO 9001 gecertificeerd

Volg de OptiSec Container Security Training bij OptiSec!

High level en unieke container training

Maak het verschil op het gebied van containersecurity. Deze training is ontstaan vanuit veelvoorkomende fouten en gemiste kansen in het operationele werkveld.

Beoordeeld met
een 9.8

Cursisten geven gemiddeld een 9.8 voor onze trainingen. Als al onze cursisten zo tevreden zijn, wat houdt jou dan nog tegen? Ga voor zeker, kies ook voor OptiSec!

De trainer maakt het verschil

Onze trainersselectie stopt niet bij kennis, certificaten en werkervaring. Ze bewijzen vooraf in staat te zijn goede trainingen te geven. De trainer maakt of kraakt een training!

En vergeet ook vooral onze lage prijzen niet!

Reserveer direct jouw plek

Nu tijdelijk OSCS met hoge korting!
En een persoonlijke bonusvoucher voor 10% korting op onze trainingen, buiten acties om.
Leuk voor later!

LocatieDatumPrijs ex btwPlan je training
Woerden
Op aanvraag

€ 1399,-  € 1199-

Inschrijven

OSCS incompany training

OptiSec biedt De OptiSec Container Security Training ook aan als incompany training.
Heb je als organisatie interesse in een OSCS incompany training, neem dan contact op via onderstaande button.

Opzet van de training:

 • We behandelen alle OSCS-modules in een logische en opbouwende volgorde. Omdat OSCS geen examen kent, richten we ons puur op theorie en praktische uitvoering daarvan. 

 • Een ervaren expert behandelt de stof tijdens interactieve lessen, met veel persoonlijke aandacht. Door de ervaring van de trainer maken we direct relevante vertalingen naar de praktijk. Zo blijft de stof beter hangen en bieden de lessen naast de verworven kennis, direct toepasbare handvatten aan door praktische tips te delen.

 • En door onze kleine klassen van maximaal acht personen, is er juist ruimte voor persoonlijke vragen, waar we met zijn allen van leren en beter van worden als professional

OSCS is interessant voor:

 • Security Manager

 • CISO (Chief Information Security Officer)

 • ISO (Information Security Officer)

 • Cyber Security Specialist

 • Security Engineer

 • Risk Manager

 • Chief Risk Officer
 • Auditor
 • Audit Manager

Wil je meer uit containersecurity halen?

De OSCS-training is een unieke, praktijkgerichte expert training op het gebied van cloudsecurity. We gaan in op elementen die door kleine aanpassingen, grote positieve verschillen maken. Je gaat gegarandeerd weg met een praktische en onbetaalbare to-do list na deze training!

Na deze container security training weet je alles over:

Basis Kennis
Door deze cursus krijg je kennis van de essentiële concepten rond containers en orchestratie. Hierdoor breng je betere adviezen uit richting de organisatie met betrekking tot containers en orchestratie.
Bewuster van dreigingen en risico's
Na afloop ben je bewuster van de dreigingen en risico’s wanneer jouw organisatie werkt met containers. Je adviseert en/of werkt hierdoor beter, relevanter en met teams die met containers werken.
Best Practices & Automatisering
Je leert de best practices met betrekking tot containerbeveiliging, hoe je beveiligingsmaatregelen kunt automatiseren en wat essentieel is in het huidige & snel evoluerende technologische landschap.
Compliance & Auditing
Voor professionals die zich bezighouden met compliance en auditing, biedt deze cursus inzicht in hoe beheersdoelstellingen worden gehaald in een Agile en DevOps omgeving. Hierdoor kun je efficiënter audits uitvoeren en waarborgen instellen.
Bridging the Gap
De cursus helpt de kloof tussen traditionele IT-beveiligingspraktijken en datgene wat binnen een containeromgeving mogelijk/noodzakelijk is te overbruggen. Vaardigheden blijven actueel en relevant. Daarnaast helpt OSCS om de kloof te dichten met engineers/ontwikkelaars.
Toekomstbestendige Vaardigheden
Gezien de snelle adoptie van containers en orchestratie in de industrie, zijn toekomstbestendige vaardigheden en kennis steeds waardevoller voor professionals en organisaties.
Flexibiliteit & Aanpassingsvermogen
Door te begrijpen hoe verschillende verantwoordelijkheidsmodellen (on prem, IaaS, PaaS) de rollen en verantwoordelijkheden binnen een organisatie beïnvloeden, pas je je gemakkelijker aan veranderende organisatorische structuren en eisen.
Gevorderde Inzichten
De cursus biedt inzichten in hoe moderne technologieën, zoals containers, de traditionele beveiligings-, risico- en auditprocessen veranderen.

10 / 10

Ten eerste was de kwaliteit van de instructeurs bij Optisec werkelijk uitstekend. Ze waren niet alleen zeer deskundig en ervaren, maar ook gepassioneerd en enthousiast over het onderwerp. Hun diepgaande kennis en praktijkervaring zorgden ervoor dat de lesstof tot leven kwam.

Ze slaagden erin om complexe concepten op een begrijpelijke manier over te brengen en creëerden een stimulerende leeromgeving. De instructeur was altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en persoonlijke begeleiding te bieden, waardoor ik me volledig ondersteund voelde gedurende de hele training.

- Richard

Les van een gecertificeerd en ervaren expert

Met een zeer brede achtergrond in security, ruim 20 jaar relevante werkervaring en uitmuntende didactische vaardigheden, weet jouw trainer de kennis op een boeiende manier over te brengen, praktische- en waardevolle voorbeelden mee te geven en wordt jij gedurende de hele training betrokken in de training. 

Je krijgt dus:

 • Een trainer met enorm veel kennis en ervaring

 • Een professionele en interactieve training

 • Theorie- en praktijkvoorbeelden waar je gelijk iets mee kunt

 • Kans om jouw specifieke vragen te stellen

Heb je specifieke vragen over de training?

Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat je in detail je vragen kunt stellen en het juiste antwoord op je vragen krijgt. 

Ervaringen met OptiSec

Robin

Training: CEH

De training CEH was ontzettend tof. Veel geleerd en de week is voorbij gevlogen. Naast ontzettend waardevol was de week ontzettend leuk en ook nog eens mijn examen in 1x gehaald! De afwisseling tussen de iLabs, praktijkvoorbeelden en theorie heeft het voor mij een makkelijke training gemaakt, waarbij de stof toch best pittig was. Ik had niet verwacht dat moeilijke materie zo makkelijk gemaakt kon worden. Complimenten!

Ben

Training: CISSP

Na het volgen van de training CISSP is mijn kennis over informatiebeveiliging vele malen beter geworden. Daar ik dacht een goed beeld te hebben bij informatiebeveiliging is er toch weer een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Ondanks er heel veel informatie in een week wordt gegeven, was het goed te volgen en bleef de training interessant. Optisec is voor mij een verademing op de markt!

Michelle

Training: CISM

Met veel plezier heb ik CISM gevolgd bij OptiSec. Een leuke en frisse training die de aspecten van governance begrijpbaar maakt. Aansluitend heb ik een paar dagen examentraining gedaan (zoals werd aanbevolen) en heb met succes mijn examen afgerond. De training was een perfecte afwisseling tussen informatie ontvangen en discussies voeren over de geleerde materie hoe we deze in de praktijk kunnen toepassen. Het was goed te merken dat de trainer ook alles kon vertalen naar de praktijk wat voor mij de stof begrijpbaar heeft gemaakt.

optisec_logo_y-570152a5