?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content

OptiSec beoordeeld met een bijna perfecte 10!

Natuurlijk zijn wij fan van OptiSec, maar wat zeggen onze cursisten over ons? OptiSec wordt beoordeeld met een bijna perfecte 10! 

Lees op deze pagina de reviews.

OptiSec beoordeeld met een 9.7

Lees onze reviews!

Klik op de banner voor meer details

Joris

10/10

"Interessante training gegeven door een zeer bevlogen trainer. Het is een high-level introductie op het gebied cyber security gecombineerd met een aantal hand-on labs. Niet de lunch is fantastisch geregeld. Al-met-al, zeer de moeite waard!"

Certified Ethical Hacker gevolgd

Thomas Heuker

9/10

"De juiste focus op de zaken die ertoe doen. Luistert goed naar de opmerkingen en vragen van de cursisten. Binnen een relatief korte tijd ben je goed voorbereid op het examen."

Certified Ethical Hacker gevolgd

Timothy Kleijn

10/10

"Ik ben zeer tevreden over de training bij OptiSec. Alles werd goed uitgelegd, en Ferry wist de stof op een boeiende manier over te brengen. Ik kan het zeker aanraden!"

Certified Ethical Hacker gevolgd

Shane Hoffmann

10/10

"Als je een serieuze stap overweegt naar de wereld van Cyber Security, dan zit je bij OptiSec op het juiste adres. Ferry is een docent met enthousiasme, geduld en humor. Hij weet de meeste complexe onderwerpen van het vak te versimpelen naar begrijpelijke mensentaal. Ook als je totaal geen achtergrond hebt in de IT, zoals ik, dan biedt OptiSec de mogelijkheid de juiste kennis te vergaren.

De trainingsweek bij OptiSec voelde als een warm bad. De fijne informele sfeer en de ruimte voor jou als persoon zorgde voor een ontspannen omgeving om in te studeren. Ik heb echt het gevoel gekregen dat ik niet zomaar een ‘cursist’ was, maar dat ik met oprechtheid verder ben geholpen een nieuwe richting op.

Dus voor een ieder die serieus iets wilt leren over CS - OptiSec is the way."

Certified Ethical Hacker gevolgd

Didier Bourgeois

10/10

"Een persoonlijke aanpak tijdens een leerzame cursus. Ik heb erg genoten van de locatie en voorzieningen, maar vooral over de gestructureerde uitleg bij de stof die gepresenteerd werd. Ondanks dat de verplichte inhoud soms droog kon zijn, wist Ferry er altijd een draai en praktische toepassing bij te halen waardoor het geheel ging leven. Vooral de vertaling van theorie naar praktijk zorgde voor motivatie om aandachtig te blijven en persoonlijke interesse en nieuwsgierigheid te prikkelen. "

Certified ethical Hacker gevolgd

Elias S.

10/10

"De training was enorm goed in elkaar gezet, er was ruimte voor vragen en de trainer gaf op een leuke, interactieve wijze de training waardoor het makkelijk te begrijpen was. De faciliteiten waren top en het was enorm fijn dat er ook persoonlijke begeleiding was. Al met al een hele goede training waar inhoud heel makkelijk overgebracht werd icm praktijkervaring van de trainer. Zeker aan te raden!"

Certified Ethical Hacker gevolgd

Ron Nieuwpoort

9/10

"Het was een intensieve week met veel informatie. Tijdens de week zijn de onderwerpen uit het (online) boek zorgvuldig uitgekleed om zodoende extra ballast achterwege te houden. Het niveau voor mij was perfect. De trainer had veel persoonlijke aandacht voor iedereen en gaf niet op voordat een onderwerp helder was uitgelegd. De locatie was ook prima. De faciliteiten waren dik in orde. Met nadruk op de gevarieerde lunch ! Het doel voor mij om te leren denken als een hacker is zeker gelukt. Bedankt."

Certified Ethical Hacker gevolgd

Daan Aardema

10/10

"Ik heb mijn CEH training in april 2023 afgerond en ik ben zeer tevreden over de training. Zowel de training, trainer, locatie zijn praktisch optimaal, als enige verbeterpunt ligt dit niet bij OptiSec maar bij EC-Counil zelf. Het benodigde leertempo ligt vrijhoog gezien de benodigde kennis."

Certified Ethical Hacker gevolgd

Stankovic

10/10

"Ferry is een heel ervaren trainer die op een goede manier de moeilijke materie weet over te brengen aan iemand zonder IT achtergrond. CEHv12 is een zeer interessante en allesomvattende cyber security training. In mijn rol als privacy officer heb ik hier veel aan gehad. Ik ben van plan om nog meer trainingen te gaan volgen bij OptiSec in de toekomst."

Certified Ethical Hacker gevolgd

Rudy van Dalen

9/10

"Super intensief, sneltreinvaart. De bewust relatief kleine hoeveelheid cursisten geeft ruimte voor aandacht voor de individuele cursisten. Daarnaast is er dan ruimte om naar elkaar te luisteren, van elkaar te leren en te discussiëren. Dat ervaar ik als een enorm voordeel en zou zo moeten blijven wat mij betreft. Dat is echt een grote plus. Ook het enthousiasme van Ferry werkt aanstekelijk zodat deze relatief droge stof toch behapbaar wordt."

CISSP gevolgd

Patrick Haak

10/10

"Top training! De OptiSec CISSP training behandeld de belangrijkste aspecten van CISSP. Hiermee vergroot je je security kennis en word je zo optimaal mogelijk op het examen voorbereid door trainer Ferry. Ferry heeft de kennis, kunde en ervaring om elk onderdeel van CISSP duidelijk en op een relaxte manier uit te leggen. De trainingsruimte van OptiSec en de verzorging door OptiSec gedurende de week zijn uitstekend. 3-7 juli 2023 aan deze training deelgenomen. 28 augustus 2023 geslaagd voor CISSP (eerste poging)."

CISSP gevolgd

Sander van der Poel

10/10

"Leuke training. Het was voor mij pitte stof maar door veel concrete voorbeelden werd de training luchtig gemaakt. Ferry barst van de kennis en kan het ook nog een leuk en goed vertellen. Ook de locatie was goed toegankelijk en goed verzorgde lunches maakte het een heel leuke en leerzame week."

CISSP gevolgd

Richard E.J. Fontilus

10/10

"Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor Training Center Optisec en de fantastische ervaring die ik heb gehad tijdens mijn (ISC)² CISSP-training bij hen. Deze training heeft mijn verwachtingen overtroffen en heeft een enorme impact gehad op mijn kennis en vaardigheden op het gebied van informatiebeveiliging.

Ten eerste was de kwaliteit van de instructeurs bij Optisec werkelijk uitstekend. Ze waren niet alleen zeer deskundig en ervaren, maar ook gepassioneerd en enthousiast over het onderwerp. Hun diepgaande kennis en praktijkervaring zorgden ervoor dat de lesstof tot leven kwam. Ze slaagden erin om complexe concepten op een begrijpelijke manier over te brengen en creëerden een stimulerende leeromgeving. De instructeur was altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en persoonlijke begeleiding te bieden, waardoor ik me volledig ondersteund voelde gedurende de hele training.

Bovendien was het trainingsmateriaal dat Optisec verstrekte van uitstekende kwaliteit. Het was zeer goed gestructureerd, grondig en actueel, en omvatte alle belangrijke domeinen van het CISSP-examen. Het materiaal bood diepgaande inzichten en praktijkvoorbeelden die hielpen bij het begrijpen en toepassen van de concepten in real-world situaties. Bovendien was het materiaal ook na de training een waardevolle bron om mijn kennis verder te verdiepen.

Wat ik vooral waardeerde aan Optisec was hun persoonlijke benadering. De klassen waren klein, waardoor er voldoende ruimte was voor interactie en discussie. De instructeur nam de tijd om individuele vragen te beantwoorden en extra uitleg te geven wanneer dat nodig was. Dit zorgde ervoor dat ik me gehoord voelde en dat er aandacht was voor mijn specifieke leerbehoeften. Het creëerde ook een positieve en ondersteunende gemeenschap van medestudenten, waar we van elkaar konden leren en elkaar konden aanmoedigen.

De algehele sfeer bij Optisec was buitengewoon vriendelijk en professioneel. Het personeel was altijd behulpzaam en bereid om te helpen, of het nu ging om administratieve vragen of extra studiemateriaal. De trainingsfaciliteiten is modern en goed uitgerust, waardoor een comfortabele leeromgeving werd gecreëerd.

Kortom, ik ben meer dan tevreden over mijn ervaring bij Training Center Optisec. Hun toewijding aan kwaliteitsonderwijs, deskundige instructeur, uitstekend trainingsmateriaal en persoonlijke aandacht hebben ervoor gezorgd dat ik me goed voorbereid voelde op het CISSP-examen en mijn professionele groei in de informatiebeveiliging. Ik beveel Training Center Optisec ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige cybersecurity-training."

CISSP gevolgd

Dankzij ons team is het mogelijk!

Wie zitten er in het OptiSec team? Met elkaar zetten we ons in om jou de beste ervaring mee te geven en een positieve verandering teweeg te brengen in jouw arrière als cybersecurityspecialist!
EC-Council Accredited

EC-Council Accredited

ISC2 Official Training Partner

ISC2 Official Training Partner

ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 gecertificeerd

Partner op het gebied van cybersecurity

Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Bekijk onze trainingen of onze partnerpagina eens!

Neem contact op

Laten we elkaar spreken, dat is net zo persoonlijk!