Skip to main content
Download hier je brochure

Wil je meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie over één of meer van onze trainingen? Vraag dan hier vrijblijvend een brochure aan en stel, indien gewenst, jouw persoonlijke vragen.

Je krijgt altijd een persoonlijk reactie en uiteraard de brochure(s) die je hebt aangevraagd.

OptiSec Cyber Security Trainingen bestaat 1 jaar

Welke brochures wil je ontvangen?Laat weten welke brochure(s) je wilt ontvangen ;-)
Invalid Input
Leuk als we onze e-mail netjes mogen adresseren
Vul een correct e-mailadres in
Invalid Input

Door de brochure aan te vragen, ga je akkoord met het ontvangen van digitale berichten.

Waarom OptiSec?

Dank voor je interesse in één of meer van onze trainngen.

Wist je dat OptiSec erkend partner is van ISC² en van EC-Council. Daarnaast zijn we ook ISO 9001 gecertificeerd. Maar misschien de belangrijkste waarde is onze beoordeling. Onze cursisten geven ons een bijna perfecte 10! Wil je meer weten over wat onze cursisten zeggen? Lees dan onze reviews.

Ontstaan van OptiSec
OptiSec is niet het standaard opleidingscentrum. We doen er alles aan om ons te onderscheiden door meer, voor minder aan te bieden. Niet alleen lagere prijzen, maar ongekend veel persoonlijke aandacht, bereikbaarheid en meedenkend vermogen voor, tijdens en na de training. Waarom? Omdat we zelf hebben meegemaakt hoeveel waarde en tijd een cursist laat liggen als een training niet aansluit op zijn/haar behoeften. En dat gebeurt voornamelijk als een training te weinig aandacht voor- en interactie met cursisten kent. 

Hoe geven wij onze trainingen
Onze trainingen vinden plaats in kleine groepen van maximaal acht personen. Dat biedt ruimte voor vragen, interactie en de kans voor onze trainers om extra in te springen als het blijkt dat bepaalde onderwerpen pittig zijn om goed mee te krijgen. Dat verschilt per persoon, en daarom dus die weer die kleine klassen.

Onze trainers zijn niet de eerste de beste. We hanteren simpele verwachtingen naar onze trainers. Ze moeten gecertificeerd, ervaren, professioneel en didactisch goed zijn. En altijd oog voor de individuele cursist blijven behouden. En een beetje humor is voor ons wel een dikke pré. Dat houdt de zaken luchtig.