?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content

NIS2 boardroom
training

De NIS2 richtlijn vereist dat bestuurders voldoende kennis en vaardigheden ontwikkelen om inhoudelijk mee te kunnen praten over verschillende zaken rondom cybersecurity en hier kundig over kunnen oordelen. Door deze training te volgen ontwikkel je deze vaardigheden en voldoe je aan de wettelijke eisen vanuit de NIS2.

 • NIS2 boardroomtraining voor bestuurders

 • Waardevolle kennis op gebied van informatiebeveiliging

 • Certificaat van deelname

 • Voldoe aan de officiële NIS2 vereisten

 
OCSP-preparation training beoordeeld met een 9.8

Beoordeeld met een 9.8

Erkend trainingscentrum

ISO 9001 gecertificeerd

Waarom de NIS2 boardroom training volgen?

 • Verkrijg voldoende kennis en inzichten op gebied van informatiebeveiliging
 • Blijf in control rondom cybersecurity in de organisatie
 • Begrijp en communiceer makkelijker met cybersecuritycollega's

 • Voldoe aan de eisen van NIS2

Waarom bij OptiSec

 • Expertise in NIS2 (en nog veel meer)

 • Elke training is bijgewerkt met laatste informatie

 • Erkende opleider en als best beoordeeld

 • Trainers vanuit praktijk en didactisch bekwaam

 • Kies de trainingsvorm die past bij jouw wensen

 • Erkend certificaat van deelname

Waarom de verplichting vanuit wetgeving?

"Bestuurder moeten beschikken over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om cyberbeveiligingsrisico's te beoordelen, beveiligingsplannen in twijfel te trekken, activiteiten te bespreken, meningen te formuleren en beleid en oplossingen te evalueren die de bedrijfsmiddelen van hun organisatie beschermen. Als er geen adequaat risicotoezicht is, kunnen bedrijven, functionarissen en directeuren aansprakelijk worden gesteld."

 

Inhoud van de training

De NIS2 boardroomtraining voldoet aan de eisen die vanuit de NIS2 benoemd worden. Een vakervaren expert, met ruime kennis van onder andere riskmanagement en NIS, begeleidt je tijdens deze training, waarna je een erkend certificaat van deelname ontvangt. 

 • Introductie in NIS2

 • Securityrisico's en risicobeheersing

 • NIS2 en ketenmanagement
 • Businesscontinuïteit en incidentmanagement

 • NIS2 en Europese samenwerkingen

 
OCSP-preparation training beoordeeld met een 9.8

Kies de trainingsvorm die het beste past!

NIS2 E-Learning

€ 399- per jaar

Train waar, wanneer en in het tempo dat jou het beste uitkomt. Krijg automatisch updates voor NIS2 en behaal jaarlijks je NIS2-certificering. De E-Learning is opgedeeld in modules zodat je deze niet in 1x direct hoeft af te ronden.

Inclusief certificaat van deelname

NIS2 Klassikaal

€ 849,-

Een klassikale training op locatie van OptiSec. De klassikale training is naast voldoen aan de verplichting van de NIS2 ook nog eens een ideale manier om te netwerken en in aanraking te komen met andere bestuuders. Uiteraards is deze training volledig verzorgd inclusief lunch.

Inclusief certificaat van deelname

NIS2 Incompany

€ 3499,-

Op eigen locatie, samen met collega's, getraind worden door een erkend en ervaren instructeur. Ideaal als je op jouw locatie de training wilt voor al jouw bestuuders.

Training in het Engels is ook mogelijk!

Inclusief certificaat van deelname

Vragen over de NIS2 training?

Wil je meer informatie over de inhoud, de specifieke trainingsvormen of heb je andere vragen over hoe NIS2 jouw organisatie raakt? 

10 / 10

Ten eerste was de kwaliteit van de instructeurs bij OptiSec werkelijk uitstekend. Ze waren niet alleen zeer deskundig en ervaren, maar ook gepassioneerd en enthousiast over het onderwerp. Hun diepgaande kennis en praktijkervaring zorgden ervoor dat de lesstof tot leven kwam.

Ze slaagden erin om complexe concepten op een begrijpelijke manier over te brengen en creëerden een stimulerende leeromgeving. De instructeur was altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en persoonlijke begeleiding te bieden, waardoor ik me volledig ondersteund voelde gedurende de hele training.

- Richard

Les van een gecertificeerd en ervaren expert

De trainingen vanuit OptiSec worden gegeven door professionals met jaren ervaring, uitgebreide kennis en specialistische certificeringen. Daarnaast zijn onze trainers didactisch sterk en zorgen we dat een training geen monoloog wordt. Hiermee garanderen we dat de kennis van de training goed wordt overgedragen aan alle deelnemers.

 • Een trainer met enorm veel kennis en ervaring

 • Een professionele en interactieve training

 • Perfecte aansluiting op de wensen van NIS2

Ervaringen met OptiSec

Robin

Training: CEH

De training CEH was ontzettend tof. Veel geleerd en de week is voorbij gevlogen. Naast ontzettend waardevol was de week ontzettend leuk en ook nog eens mijn examen in 1x gehaald! De afwisseling tussen de iLabs, praktijkvoorbeelden en theorie heeft het voor mij een makkelijke training gemaakt, waarbij de stof toch best pittig was. Ik had niet verwacht dat moeilijke materie zo makkelijk gemaakt kon worden. Complimenten!

Ben

Training: CISSP

Na het volgen van de training CISSP is mijn kennis over informatiebeveiliging vele malen beter geworden. Daar ik dacht een goed beeld te hebben bij informatiebeveiliging is er toch weer een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Ondanks er heel veel informatie in een week wordt gegeven, was het goed te volgen en bleef de training interessant. Optisec is voor mij een verademing op de markt!

Michelle

Training: CISM

Met veel plezier heb ik CISM gevolgd bij OptiSec. Een leuke en frisse training die de aspecten van governance begrijpbaar maakt. Aansluitend heb ik een paar dagen examentraining gedaan (zoals werd aanbevolen) en heb met succes mijn examen afgerond. De training was een perfecte afwisseling tussen informatie ontvangen en discussies voeren over de geleerde materie hoe we deze in de praktijk kunnen toepassen. Het was goed te merken dat de trainer ook alles kon vertalen naar de praktijk wat voor mij de stof begrijpbaar heeft gemaakt.

Heb je vragen over de
NIS2 boardroomtraining?

optisec_logo_y-570152a5