?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content
Test op eigen kwetsbaarheden

Laat een pentest uitvoeren

Wenst u zekerheid omtrent de veiligheid van uw systeem en het identificeren van potentiële risico's? Een pentest biedt uitkomst! Deze grondige analyse is een betrouwbare methode om de beveiliging van uw organisatie te beoordelen en eventuele kwetsbaarheden aan het licht te brengen, waardoor u proactief kunt handelen tegen mogelijke bedreigingen.
  • CCV Pentest Keurmerk

  • Minimaal OSCP gecertificeerd

  • ISO 9001 & 27001 gecertificeerd

 
pentesten%20door%20ethical%20hackers-472b07ac
cybersecurity sm bg

Waardevolle inzichten in de staat van cyberbeveiliging

Tijdens een pentest, ook wel bekend als een penetratietest, nemen deskundigen de rol van een potentiële indringer aan en trachten zij met dezelfde technieken als cybercriminelen zwakke punten te ontdekken. Deze vorm van analyse biedt waardevolle inzichten in de daadwerkelijke staat van de cyberbeveiliging van uw organisatie.

Onze beveiligingsexperts kunnen potentiële zwakke plekken identificeren binnen websites, applicaties of uw gehele IT-infrastructuur. Bij een pentest maken onze ethische hackers gebruik van diverse methoden om toegang te verkrijgen tot uw systemen en zo mogelijke kwetsbaarheden bloot te leggen. Vooraf wordt bepaald welke systemen bij de audit worden betrokken en welke strategie (white, grey, black, timebox) wordt gehanteerd.

Een pentest biedt waardevolle inzichten waarmee uw organisatie de informatiebeveiliging kan versterken. Elke situatie is uniek, en de expertise van onze gecertificeerde ethische hackers is essentieel voor het identificeren van zowel standaard als specifieke kwetsbaarheden die relevant zijn voor uw omgeving.

Wil je meer weten? pijltje

Certificering voor pentesten

Organisaties met het CCV pentest Keurmerk worden regelmatig gecontroleerd om te verzekeren dat zij voldoen aan de gestelde normen en kwaliteitseisen. Er vinden steekproefsgewijze audits plaats om te waarborgen dat de uitgevoerde beveiligingsaudits aan alle vereisten voldoen op het gebied van expertise en kwaliteit. Bovendien wordt tijdens deze audits gecontroleerd of medewerkers minimaal OSCP (Offensive Security Certified Professional) gecertificeerd zijn.

Heb je interesse in onze Pentest diensten?

Als je interesse hebt in pentesten of als je andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze cybersecurity-experts staan klaar om persoonlijk met je in gesprek te gaan en al je vragen te beantwoorden.

Of een van onze andere aanvullende diensten?

Wifi-Bluetooth audit

Met de adoptie van draadloze netwerken is de vraag naar het auditen van wifi-netwerken aanzienlijk toegenomen.

Cybersecurity Volwassenheid Assessment

Als organisatie is het van groot belang om de cybersecurity bewustzijnsfasen en aspecten te begrijpen om jouw cyberbeveiligingsstrategie effectief te ontwikkelen en te implementeren.

Awareness as a Service

De voortdurende evolutie van cyberaanvallen naar meer geavanceerde en geraffineerde vormen benadrukt het belang van voortdurende verhoging van het bewustzijn omtrent cybersecurity.

Emergency Response Plan (ERP)

Een ERP-begeleidingsprogramma is een gestructureerd proces voor het opstellen, implementeren en verbeteren van een ERP.

Cybersecurity Calamiteiten oefening

Een cybersecurity calamiteitenoefening test verschillende aspecten van de organisatie en haar betrokken teams.

logo van optisec