?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content
ISC2 deelt erkende certificaten van deelname uit

Officieel ISC2 certificaat van deelname in het leven geroepen


Na het volgen van een officiële ISC2 training, dus bij een erkend partner van ISC2, ontvang jij vanaf vandaag een officieel, wereldwijd erkend certificaat van deelname vanuit ISC2 zelf! Deze nieuwe ontwikkeling heeft OptiSec in samenspraak met ISC2 kunnen realiseren om nog meer focus op kwaliteit te leggen.

We zijn de laatste tijd veel in gesprek geweest met onze partner ISC2. Omdat we een visie delen: ‘a safe and secure cyber world’ hebben we met elkaar gekeken hoe we de kwaliteit van erkende ISC2 trainingen verder kunnen uitdragen. En om iedereen, die deze wereldwijd erkende kennis heeft opgedaan tastbaar te kunnen onderscheiden op de markt, heeft ISC2 een waardevolle toevoeging gerealiseerd.

ISC2 certificaten wereldwijd erkend

Een officieel ISC2 certificaat is op zichzelf al onderscheidend op de markt. De waarde van zo’n certificaat is wereldwijd bekend en erkend. Het komt echter vaak genoeg voor dat iemand niet direct na een training zijn certificaat kan behalen. Denk aan CISSP, waar je, zelfs na het behalen van het examen aan strenge voorwaarden moet voldoen, voordat je daadwerkelijk erkend wordt als CISSP. Maar dat betekent niet dat de kennis die je tijdens een training opdoet geen waarde heeft. Integendeel. Je maakt enorme stappen in je kennisniveau, wat van jou echt een betere professional maakt.

Waarom kiezen voor een erkende ISC2 opleider?

Vaak is prijs een afweging. Onze observatie is dat de grotere bedrijven het liefst voor een erkende opleider kiezen. Met de komst van OptiSec horen en zien we ook dat 'kleinere' bedrijven en freelancers nu graag voor OptiSec kiezen. Waarom? Omdat we erkende ISC2 trainingen geven én we goedkoper zijn dan zelfs het niet erkende ISC2 aanbod op de Nederlandse markt. Waarom meer betalen als je voor minder een wereldwijd erkende training kunt volgen!

Officiële erkenning van opgedane kennis

Omdat de trainingen van ISC2 wereldwijd erkende kennis bevatten, mogen we vanaf vandaag een zeer waardevol en officiële erkenning bieden aan iedereen die een erkende ISC2 training volgt via een Official Training Partner (OTP). Namelijk een officieel, door ISC2 zelf uitgegeven certificaat van deelname. Hierdoor krijg jij als professional erkenning vanuit ISC2 dat jij de juiste training hebt gevolgd en wereldwijd erkende kennis hebt opgedaan. Nog niet volledig gecertificeerd, maar wel ‘the next best thing’ waarmee je je alvast onderscheid op de markt. Het certificaat van deelname laat zien dat je cybersecurity serieus neemt en je bewezen kennis hebt opgedaan.

Als OptiSec zijn we bijzonder trots op deze samenwerking en de effort die ISC2 (in samenwerking met haar OTP’s) levert om het niveau van security wereldwijd te verhogen. Dit soort kleine, maar veelzeggende extra’s maken het verschil en zo werken we met elkaar naar de gewenste kwaliteit in het werkveld van security!

Met terugwerkende kracht jouw certificaat ontvangen?

Heb jij bij OptiSec een erkende ISC2 training gevolgd en wil je graag een erkend Validation of Completion ontvangen? 
Laat het ons dan weten. Dan regelen we het.

Ik wil het certificaat