?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content
Frank Leest (networking4all) en Ferry Sol (OptiSec Cyber Security Trainingen)

Networking4all strategisch partner van OptiSec


Networking4all en OptiSec gaan een strategisch partnership aan! Wat houdt dan in? Met elkaar werken we aan het versterken van mens, techniek en proces om jouw cybersecurity volwassener, sterker en betrouwbaarder te maken.

Frank Leest over Networking4all

Beste lezers, Mijn naam is Frank Leest, trotse CEO en eigenaar van cybersecurity dienstverlener Networking4all. Samen met 30+ geweldige collega’s streven we ernaar om organisaties te beschermen tegen de steeds evoluerende bedreigingen. Onze toewijding aan innovatie, klantgerichtheid en hoogwaardige beveiligingsoplossingen vormt de kern van ons succes. Samen met mijn team ben ik vastberaden om een veilige en veerkrachtige digitale omgeving en bewustzijn te creëren voor onze klanten. Mijn rol binnen de organisatie is ervoor te zorgen dat we altijd voorop lopen in de dynamische wereld van cybersecurity, waarbij de focus ligt op het beschermen van onze klanten op het gebied van mens, proces en techniek.

Bij Networking4all staan we voor een holistische benadering van cybersecurity, waarbij we niet alleen de technische aspecten aanpakken, maar ook de menselijke factor en de bedrijfsprocessen integreren in onze beveiligingsaanpak. Het is onze missie om onze klanten een veilige digitale omgeving te bieden en hen te ondersteunen bij het opbouwen van een robuuste cyberverdedigingsstrategie.

Een breed scala aan cybersecuritydiensten

Networking4all staat voor 20+ jaar ervaring in online veiligheid. Klantervaringen bevestigen niet alleen onze expertise, maar onderstrepen ook de waarde die wij toevoegen aan organisaties die zich willen versterken op het gebied van cybersecurity.

Onze dienstverlening omvat een breed scala aan cybersecurityoplossingen, waaronder risicobeheer; ISO begeleiding, redteaming, social engineering, penetratietesten en bewustwordingstrainingen. Door samen te werken met Optisec Cybersecurity Trainer kunnen we onze klanten nu ook persoonlijke en incompany cybersecurity trainingen aanbieden.

nw4all%20en%20optisec%20members
(van links naar rechts: Refika Sarikcioglu - Don Sol - Frank Leest - Ferry Sol)

Waarom samenwerken met OptiSec?

Wij werken al vanaf de oprichting van Optisec heel goed met elkaar samen en dit is dan ook een uitstekende aanvulling op onze diensten. We hebben bewust voor deze partner gekozen vanwege hun bewezen expertise in het leveren van hoogwaardige cybersecurity trainingen en opleidingen. Vooral de persoonlijke aanpak, communicatie en nazorg-betrokkenheid is uniek in de training sector. Ik denk dat de opleidingen van Optisec heel doeltreffend zijn en een gat in de markt. Niet enkel het aanbod maar zeker ook de professionele aanpak van bevlogen en ervaren begeleiders die er werken.

Dit partnerschap stelt ons in staat om niet alleen onze eigen medewerkers continu bij te scholen, maar ook om onze klanten toegang te bieden tot vakgerelateerde trainingen en opleidingen. Persoonlijk of incompany. Networking4all kan op haar beurt voorzien in advies en oplossingen naar vraagstukken die ontstaan in persoonlijke communicatie tijdens de opleidingstrajecten. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap beide organisaties zal versterken.

Meer leren over Networking4all?

Naar Networking4all