?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content
Wat is een Certified Ethical Hacker?

Uniek cyber recruitment concept

OptiSec is hoofdzakelijk een cyber security trainingscentrum. Maar opgedane kennis moet ook in de praktijk gebracht worden. Daarom zetten we ons bij OptiSec ook in om nieuwe werkrelaties te realiseren door werkgever en werknemer te verbinden. Recruitment dus. En we doen dat op onze eigen manier

We leggen graag de voordelen uit van onze werkwijze. In deze blog bespreken we de volgende onderdelen:

Hoe gaan we om met werkzoekenden?

Wij helpen onze cursisten en cyberspecialisten uit ons netwerk om een passende baan te vinden, als ze dat willen. Ook benaderen we actief cyberspecialisten die aangeven #opentowork te zijn en we krijgen regelmatig aanvragen van specialisten die een passende cybersecuritybaan zoeken. We voeren persoonlijke gesprekken, doen intern een assessment over de mogelijkheden en kansen van de werkzoekende, bekijken en adviseren eventueel over het verbeteren van het cv en we houden regelmatig contact om te kijken of er ontwikkelingen zijn die van belang zijn. In dat opzicht doen we, denken we, niets anders dan elke andere goede recruiter die vraag en aanbod bij elkaar wil brengen.

Welk verschil maken we voor werkgevers?

Wat wij serieus anders doen dan anderen, is dat we niet zomaar een fee vragen aan de werkgever voor het maken van een goede connectie. Zowel de werkgever als de werknemer wil groeien en kansen ontwikkelen door een nieuwe werkrelatie aan te gaan. En daar maakt OptiSec juist het verschil! In plaats van een fee te vragen, van soms wel 15-20% van het jaarinkomen, vragen wij de werkgever voornamelijk om te investeren in een vrij te gebruiken opleidingsbudget bij OptiSec. Zo investeert de werkgever direct in de groei van de werknemer en dus de groei van het eigen bedrijf. En wij werken op basis van een no cure, no pay constructie, dus in het geval dat we een keer geen goede match realiseren, zijn er geen kosten aan onze diensten verbonden. 

Onze meerwaarde bovenop cybersecurity recruitment

Door onze manier van recruitment bieden we dus een duidelijke meerwaarde en creëren we een win-win situatie.

Voor de werknemer betekent dat:

  • Een passende functie
  • Meer kennis opdoen
  • Meer waarde meenemen voor de organisatie (perspectief)
  • De werknemer krijgt direct een boost in zijn carrière als cyberprofessional.

Voor de werkgever betekent dat:

  • Risicoloos recruitment
  • De werkgever krijgt extra gemotiveerd personeel aangeboden
  • De werkgever treedt op als goed werkgever
  • De investering die de werkgever doet is klein
  • De werkgever weet dat zijn investering niet compleet besteed wordt aan recruitmentkosten, maar directe en dubbele waarde heeft voor het bedrijf

Kennis en recruitment combineren

OptiSec combineert dus de taken als opleider en recruiter in het werkveld van cyber security. En dan is het natuurlijk extra waardevol om te zien dat we, doordat we op dezelfde groei focussen als werkgever en werknemer, we hele goede resultaten halen en met elkaar werken aan hetzelfde doel. Een veiligere cyberomgeving.

Haal ook meer uit je cybersecurity recruitment!

Ben je nu op zoek naar gemotiveerd cyberpersoneel of zoek je een passende functie als cyberspecialist? En is onze manier van recruitment interessant? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag op zoek naar de juiste match!

Neem contact op