?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content
Beste cybersecuritytrainingscentrum 2023 nieuwkomer

OptiSec uitgeroepen tot beste nieuwkomer door EC-Council

Uit een poule van 145 landen en bijna 2380 erkende EC-Council trainingspartners, werd OptiSec uitgeroepen tot beste nieuwe trainingscentrum, wereldwijd.
Deze eer werd OptiSec toegekend op basis van factoren zoals, hoogste slagingspercentage, beste reviews en hoogste beoordelingen. Een gigantische kroon op de inzet die wij leveren om daadwerkelijk het verschil te maken voor de cursist.

Criteria van de award

De winnaar van de ATC Best New Comer award wordt geselecteerd uit alle Accredited Training Centers (ATC) van EC-Council, wereldwijd. EC-Council hanteert de volgende criteria voor het uitreiken van deze award:

  • Established partner with EC-Council for less than one year.
  • Commitment to educate and make a difference in the cybersecurity workforce.
  • Student feedback on EC-Council courses and faculty.
  • Course evaluation reports.
  • Ratio of students who move on to attempt EC-Council certifications.
  • Volume of students educated in cybersecurity
    ... and more.  

Inzet van OptiSec

OptiSec is officieel gestart in december 2022 met hele duidelijke ideeën over waar de focus van een trainingscentrum zou moeten liggen; simpelweg bij het leveren van kwaliteit en oprechte aandacht voor de cursist. Uiteindelijk zijn het de individuele professionals die als freelancer en/of onderdeel van het team het verschil moeten maken; van strategisch tot uitvoerend. Noem het een visie, missie of wat dan ook, maar uiteindelijk komt het neer op de professionals die met behulp van kennis, leergierigheid, enthousiasme en inzet, de beste prestaties moeten neerzetten.  Met die insteek zijn we aan de slag gegaan en dat krijgen we elke keer bevestigend terug van onze cursisten. En nu dus ook via deze award vanuit EC-Council. 

Trainen bij OptiSec

Wanneer je traint bij OptiSec dan merk je gelijk dat het om jou gaat. Kleine klassen, veel aandacht, betrokkenheid en interactie en een trainer die daar niet staat om een record powerpoint-speed-reading neer te zetten. De training ontwikkelt zich op basis van de klas en stemt zich af op de kennisbehoefte per onderwerp. Is er verdieping nodig, dan bieden we dat aan; klassikaal of individueel na de lessen. Is er behoefte aan discussie, dan is daar de ruimte voor. En neem het vooral niet van ons aan, maar vraag het aan onze cursisten. 

En naast de inhoudelijk plussen die we bieden, kijken we ook naar andere zaken. Denk aan een top-verzorging, zoals elke dag heerlijke lunches en beschikbare versnaperingen. Leren vergt energie. En altijd lage prijzen. De grote corporates liggen niet wakker van duizend euro meer of minder, maar we hebben vaak te maken met persoonlijke budgetten, freelancers en MKB'ers. En soms is het dan gewoon fijn om niet de hoofdprijs te betalen. 

Kwaliteit

Naast de erkenning van EC-Council is OptiSec partner van ISC2 (slechts vijf in Nederland) en zijn we ISO9001 gecertificeerd. Maar het belangrijkste vinden wij eigenlijk de beoordelingen van cursisten. Met een oprechte 9.8 uit 10 staan we trots achter onze inzet. En doet het ons goed dat deze bevestigd wordt door de mensen waarvoor wij dit doen.

Kennismaken met OptiSec

Wil jij ook meer kennis, meer inhoud, meer aandacht en meer groei realiseren in jouw security carrière of voor het team in jouw organisatie? Kijk dan eens verder op onze site, neem contact op en ervaar zelf het verschil.

Cyber Security Trainingen Contact opnemen