?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content
Samenwerking met het UWV

OptiSec is partner van het UWV

OptiSec mag zich sinds kort ook partner van het UWV noemen. Een geweldig partnership waarmee we nog meer kansen krijgen om gemotiveerde mensen om te scholen en kundig te maken op het gebied van cybersecurity.

Meerwaarde van het UWV

Het kan iedereen overkomen. Niet weten waar je jezelf over een paar ziet, een onverhoopt ontslag, een niet verlengt contract of noem maar op. We zijn of kennen allemaal wel iemand die tijdelijk even zonder werk heeft gezeten. Op dat moment is het fijn dat er een instantie zoals het UWV achter je staat. Niet alleen krijg je financiële ondersteuning, je hebt waarschijnlijk ook recht op hulp met omscholen. Een kans om jezelf weer of nog interessanter te maken voor de arbeidsmarkt en jezelf nuttig in te zetten bij een bedrijf waar jij gelukkig van wordt en een stabiel inkomen realiseert.

Tekort aan cyberprofessionals

Nederland kent een groot tekort aan cybersecurityprofessionals. Een 'gat' dat gevuld moet worden. OptiSec draagt graag bij om deze leegte op te vullen door nieuwe talenten op de markt op te leiden en door professionals nog meer kennis te bieden. De samenwerking met het UWV is een mooie stap om ons nog meer mogelijkheden te geven om meer mensen op te leiden tot cyberprofessional.

Trainen bij OptiSec

Omscholen kan best pittig zijn. Je doet nieuwe kennis op. Met een beetje geluk zat je qua kennis en ervaring al in een soortgelijk hoek, maar dat is niet altijd het geval. OptiSec staat bekend om zijn persoonlijke aanpak. Niet alleen geven we de beste trainingen (beoordeeld met een 9.8 en we zijn uitgeroepen tot ATC Best New Comer 2023), we kijken extra goed naar de mensen in onze klassen. Elke training is daarom net weer even wat anders. We lezen niet zomaar wat voor, integendeel, we praten uit ervaring en kennis. En op die manier kunnen we tijdens trainingen snel schakelen, praktijkvoorbeelden meenemen en theorie direct toepasbaar maken voor jouw praktijksituatie. Of je nu nieuw in het vak bent of al 10 jaar meeloopt. Daarom werken we altijd in kleine klassen. De stof wordt echt afgestemd op de klas (al volgen we natuurlijk wel een goed lesplan). 

Erkende certificeringen halen

OptiSec is een internationaal erkend cybersecuritytrainingscentrum. Je haalt bij ons wereldwijd erkende certificeringen. En naast de kennis, heb je dat juist nodig als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Een ander voordeel is dat je geen 6 maanden of 4 jaar hoeft te studeren voor een diploma. We reiken je functie gerelateerde kennis aan in een korte tijd, we helpen je met examenvoorbereiding en zorgen dat jij een erkend certificaat haalt, waar werkgevers om vragen. Een praktische en inhoudelijke oplossing dus.

Kennismaken met OptiSec

Heb je vragen over specifieke opleidingen, wil je weten welke trainingen jij moet volgen om aanspraak te maken op een specifieke functie of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee en stellen samen een gericht opleidingstraject op, dat in samenspraak met UWV bekeken kan worden.

Partner van UWV Contact opnemen