?pid=4897186&fmt=gif
Skip to main content
ISC2 Adaptive Flashcards

Adaptive flashcards alleen bij officiële ISC2 trainingen!

Sinds kort biedt ISC2 Adaptive Flashcards aan bij de student kits voor erkende ISC2-trainingen.
De flashcards bieden de individuele cursist een groot voordeel tijdens het voorbereiden op examens.
Je leert gerichter, makkelijker en pakt sneller de stof aan waar je nog minder goed in bent.

Waar vind je de flashcards?

Je vindt de flashcards alleen in je officiële ISC2 student kit, bijvoorbeeld bij een erkende training CISSP of CCSP via een erkend ISC2 partner.
Volg jij een niet-erkende ISC2-training, dan krijg je deze cards niet, omdat je dus geen erkende ISC2 student kit krijgt bij niet-erkende ISC2-trainingen. In Nederland zijn er vijf erkende ISC2 partners. OptiSec is daar één van. Er zitten nog meer voordelen aan een erkende training en de flashcards zijn daar nu een extra toevoeging aan.

Wat doen de ISC2 adaptive flashcards?

Als nieuw onderdeel van je officiële ISC2 student kit krijg je tegenwoordig de mogelijkheid om gebruik te maken van adaptive flashcards. Met deze flashcards ben je in staat om zeer gericht te studeren en aandachtspunten te pinpointen en je daarin te verbeteren. Bijvoorbeeld aan de hand van de door ISC2 geleverde mock exams kun je nagaan op welke domeinen/topics je je verder moet verdiepen. Daarna richt je je flashcards makkelijk in door deze op je minder goede domeinen te richten. De adaptive flashcards maken het jouw leven daarmee een stuk makkelijker doordat je de nog moeilijkere stukken theorie kunt onderbrengen in gesegmenteerde flash decks en zo per topic, vraag en antwoord eigen maakt.

Wat is de meerwaarde?

Ja!! Raar antwoord, maar de flashcards bieden een grote meerwaarde in jouw leerproces. Neem CISSP, een pittig examen dat je niet zomaar even aflegt. Na een goede training pak je de theorie er nog eens goed bij als voorbereiding op het examen. Je maakt de bijgeleverde mock examens en je merkt bijvoorbeeld dat je op één domein nog niet goed scoort. In je officiële ISC2 student kit maak je specifiek voor dit domein een flashdeck aan. Je kunt flashcards onderbrengen in verschillende flashdecks. In het flashdeck breng je per item een flashcard met vraag en antwoord aan. Je hebt nu een verzameling aan snel aangemaakte flashcards, verzamelt per onderwerp (of hoe jij het zelf wilt inrichten) en je kunt de cards één voor één oefenen. Weet je het antwoord, dan highlight je de card met “ik ken het antwoord”, weet je het antwoord niet, dan highlight je het antwoord met “ik weet het antwoord niet”. Zo ga je je eigengemaakte decks een paar keer door, totdat je alle antwoorden kunt dromen. Hoppa; klaar voor het examen!

Hoe werken de flashcards?

De flashcards zijn echt net (op 10-04-24) bij ons geïntroduceerd. We zijn er zelf dus ook nog even mee aan het stoeien. Maar we hebben al wel een korte video waarin we je de zaken kunnen laten zien. Wij gaan er zelf snel nog mee aan de slag, maar kijk alvast even naar deze video voor een korte introductie van de Flashcards!

Waarom kies je voor een erkende ISC2-training? 

Waarom zou je geen officiële training volgen, vooral als je ze bij OptiSec ook nog eens voor de beste prijs in Nederland kunt krijgen? Je krijgt erkende theorie, de erkende student kit en een erkende trainer. Of neem je liever het risico dat je een hele week naar een eenzijdige PowerPointpresentatie zit te kijken, tegen een grotere investering en een dus lager rendement?

ISC2 is druk bezig om nog meer waarde te bieden aan haar trainingen. Zo hebben ze recent, in samenwerking met OptiSec, erkende Certificates of Validation toegevoegd. Deze certificaten van deelname worden dus direct vanuit ISC2 verstrekt en geven jou als professional toch net wat meer aanzicht dan een door elk trainingscentrum opgemaakt certificaat. Dit en de flashcards zijn natuurlijk de krenten uit de pap, maar al met al tellen de voordelen van een erkende ISC2-training wel steeds hoger op. En uit betrouwbare bron weten we dat er steeds meer voordelen bijkomen. 

Volg een erkende ISC2 training voor de laagste prijs in Nederland

OptiSec biedt alle voordelen van een erkende ISC2 training en nog eens de laagste prijs in Nederland. Dus ook van het niet erkende trainingsaanbod. 
Daarnaast worden we niet voor niets beoordeeld met een 9.8 door onze cursisten. Wil je meer weten over onze ISC2-trainingen? Neem dan contact op of kijk eens op onze trainingspagina.

Security trainingen Contact opnemen